2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست عزیز خواستم باهات حرف بزنم...

خواستم بگم که من درکت میکنم،

میدونم تنهایی میدونم خسته ای میدونم آدما ترو خیلی وقتا شکستن ، میدونم شاید خیلی وقتا الکی لبخند بزنی ، شاید شرایط زندگی خیلی بهت فشار آورده باشه، گاهی وقتا بی صدا گریه میکنی یا دلت واسه کسایی تنگ میشه که دیگه نیست ، میدونم چیزایی رو میخوای که نداری ، میدونم گاهی وقتا از دنیا و آدماش میترسی😅🦋

ولی توهم بدون که:

هر چی باشه تا الانشو اومدی هر چند سخت و دردناک ولی زندگی جریان داره،شاید باید این سختی ها رو بکشی که به اون آدم و شخصیت رویاهات برسی آخه میدونی؟! خوشبختی لایق بدبختی کشیده هاست! یا میتونی جا بزنی و بیخیال شی یا میتونی بلند بخندی و با قدرت ادامه بدی خدا داره میبینه نویسنده اونه مطمئن باش واست قشنگ نوشته فقط جا نزن و ادامه بده...دنیا خیلی قشنگ تر از این چیزاس فقط قدرت اینو داشته باش که چشاتو ببندی رو همه زخما و به تک تک سلول هایی که واسه تسکینش هستن فکر کنی...🙃🚶‍♀

اینو بدون خدا کسی رو به لب پرتگاه میرسونه که قدرت پرواز رو داشته باشه.دنیا با همه این سختی هاش قشنگه

حالا یه لبخند بزن و خدانگهدارت... :)💕

لطفا برای دور ریختنِ سَمِ کسی‌ اونو روی یکی‌ دیگه تُف نکنید:)💔🙂‌
دوست عزیز خواستم باهات حرف بزنم... خواستم بگم که من درکت میکنم، میدونم تنهایی میدونم خسته ای می ...

اینم من بهت گفتم که انرژی بیشتری بگیری و خستگی در بره😍

چقد حس خوبی گرفتم از این مانتو❤️

عزیزممم❤️🫂

من این متنو همیشه تو همه تاپیکای کنکوریا تو همه تاپیک های خودکشی تو همه تاپیک هایی که استارترش خسته هست میفرستم تا انگیزه پیرا کنه

دوست عزیز خواستم باهات حرف بزنم... خواستم بگم که من درکت میکنم، میدونم تنهایی میدونم خسته ای می ...

خدایااااااا شکرت واسه این انرژی مثبتتتتت😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍چهارتا سرم بزرگ سر شار از مورفین درجه یک تزریق شد به قلبم . نمی‌دونم با چه زبونی ازت تشکر کنم...خدایا اصلا انگار خدا فرستادتت واقعا😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍شوکه شدم از این حجم مورفین

https://harfeto.timefriend.net/17041457413646