2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نیلو جونم عاشقتم  زیبایی عزیز دلم  می بوسمت از دور 😘😘😘 بپر بغل خودم😍

عزیزم قربونت برم دیگه قرار نشد مسخرم کنی  

رویا ان چیزی نیست که شب در خواب میبینید رویا انچیزی است که نمیگذارد شب به خواب بروید
به خدایی خدا از ته دلم گفتم خیلی زیبایی شما نچرال اینقدر زیبا هستید گلم  همیشه عاشق خودت باش ...

الهی قربونت برم که اینقدر اعتماد به نفس بهم دادی مطمئنم چون چشمای زیبایی داشتی وداری من رو خوب توصیف کردی عزیز دلم  

رویا ان چیزی نیست که شب در خواب میبینید رویا انچیزی است که نمیگذارد شب به خواب بروید

[QUOTE=323676506]الهی قربونت برم که اینقدر اعتماد به نفس بهم دادی مطمئنم چون چشمای زیبایی داشتی وداری من رو خوب توصیف ...

بزار یه بیت شعر نو رو تقدیم وجود نازنینت کنم : 

در لبخند تو چیزی است که با من سخن می گوید 

چیزی درون چشمانت که به من می گوید 

تو برای من عزیز ترین هستی نیلو جانم💜😘😘😘😘

[QUOTE=323676506]الهی قربونت برم که اینقدر اعتماد به نفس بهم دادی مطمئنم چون چشمای زیبایی داشتی ودار ...

قربونت برم این جور ادبی صحبت میکنی منم ادبیاتم افتضاح فقط میتونم بگم عاشقتم مهربون قشنگم

[QUOTE=323676506]الهی قربونت برم که اینقدر اعتماد به نفس بهم دادی مطمئنم چون چشمای زیبایی داشتی ودار ...

میگم این تنبل خان باعث شد همدیگه رو ببینیم

نه عزیز دلم راحت باش  پس مواظب خودت باش توی شهر جای مناسبی نیست واسه پیام دادن چون شلوغه

فدات عزیز دلم سوار شدم میبینی مسیرم دوره تازه هم دارم میرم خونه

نه عزیز دلم راحت باش  پس مواظب خودت باش توی شهر جای مناسبی نیست واسه پیام دادن چون شلوغه

هیچوقت تو امور مالی نرو خیلی کارش زیاده