2777
2789
عنوان

سنگ صفرا

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 35 پست
آره درد معده همه جا ممکنه حس بشه حتا پشت حتی قفسه سینه یا زیر قفسه سینه یا بالای شکم .

میترسم بیماری بدی گرفته باشم ، کاهش اشتها و کاهش وزن و تهوع و ..‌ هیچ علائمی ندارم خداروشکر،  سمت راستم دو تا سنگ کلیه به اندازه های ۴ و ۶ میل دارم ، داخل کلیه است داخل حالب نیست نمیدونم از اون هم میتونه باشه؟ چون شنیدم سنگ تا وقتی داخل کلیه است علائمی نداره ، اعصابم خرده هر روز یه برنامه جدید دارم هر روز یه مشکلی دارم که به این راحتی حل نمیشه ، از استرسه یا وسواس فکری نمیدونم 

میترسم بیماری بدی گرفته باشم ، کاهش اشتها و کاهش وزن و تهوع و ..‌ هیچ علائمی ندارم خداروشکر،  س ...

نه از کلیه نیست. ظاهرا اینقدر حساسین که احتمالا تلقین درده. بعضیا تا یکی از اطرافیانشون یه مشکل خاص پیدا میکنن همون درد رو تو خودشون حس میکنن یا حتی در موردش که بحث میکنن فکر میکنن همون مشکلو دارن. اینا وسواس فکریه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی احتمال میدی آ چیه؟

اگر سنگ صفرا. چیزهای که بهت گفتم انجام بده . کلا سنگ صفرا پودر میشه ولی باید چیزهای که گفتم رعایت کنی. سبزیجات و چیزهای چرب و چزهای طبع سرد اصلا نخوری تا خوب خوب بشی.  آب انار ، آب سیب ، روغن زیتون طبیعی  اینها سنگ صفرا پودر میکنن. تمرینهای هوازی عالیه.  درست درد داری اما با راه رفتن انجام این تمرینها سنگ پودر تر میشه‌‌.

میترسم بیماری بدی گرفته باشم ، کاهش اشتها و کاهش وزن و تهوع و ..‌ هیچ علائمی ندارم خداروشکر،  س ...

عزیزم اگر سنگ کلیه دا ی .  سنگ کلیه تو بر طرف کن رژیم بگیر که بتونی سنگتو از بین ببری.  دمنوش کاکل ذرت ،  خارشتر . آب زیاد ، تحرک زیاد . آب هندوانه اگر سنگ کلیه باشه اینها باعث میشه سنگ بیفته اگ.

نه از کلیه نیست. ظاهرا اینقدر حساسین که احتمالا تلقین درده. بعضیا تا یکی از اطرافیانشون یه مشکل خاص ...

دقیقا این طوری هستم، اون روز یکی گفت اگه کبدت مشکل باشه چشمات زرد میشه اومدم تو خونه آینه رو نگاه کردم قشنگ سفیدی چشمام زرد بود، هر چی هر کی میگه میگم منم دارم 🤦‍♀️

اگه اسید معده باشه ممکنه حالت آروغ زدن هم داشته باشم ، اون نقطه که درد میکنه همون لحظه یه آروغ کوجک هم میزنم ببهشید البته