anaehsan مدیر عضویت: 1399/08/25 تعداد پست: 282 عنوان پسر مذهبی | مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 23 پست اگه یه پسر مذهبی خیلی ازت دوری میکنه حتی نگاتم نمیکنه یا از اون جا که تو هستی رد نمیشه ازت بدش میاد؟ یه صلوات میفرستی جهت حاجت رواییم😘 1402/10/08 | 10:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یه_میلیون_دلار عضویت: 1402/08/25 تعداد پست: 2460 حتی وقتی میبینه من دارم از یه جا رد میشم کلا راشو کج میکنه میره یه جا دیگه هم کلاسی دانشگاهه؟من میگم ولش کنفکر میکنم ازین مذهبی هاییه که از زن خیلی فاصله میگیره....و فکر میکنه کار خیلی پاک و ...ایناست به امید روز های بهتر ادامه میدم....
anaehsan مدیر استارتر عضویت: 1399/08/25 تعداد پست: 282 اگه هرنوع رفتاری داره که نشون میده داره دوری می کنه پس احتمالا نمی خواد فرصت آشنایی بده تو ذهنش و دو ... صمیمیت نه من خودم اهل این چیزا نیستم ولی یطوری رفتار میکنه حس میکنم قبلا خون باباشو رختم یه صلوات میفرستی جهت حاجت رواییم😘
پناه_شبها عضویت: 1400/07/13 تعداد پست: 4320 رفیقش که همش باهاش میگرده خیلی راحته با همه حرف میزنه گرم میگیرع ولی خودش اینجوری نیس به نظر شما این ... خب پس رفیقش اونقدر مذهبی نیستکسی که مذهبیه روی رفتار گفتار حتی افکارش مرز و حریم مشخص می ذاره به نظرم ایشون که گفتین مثل دوستشون نیستن آقای متشخصی هستن
anaehsan مدیر استارتر عضویت: 1399/08/25 تعداد پست: 282 هم کلاسی دانشگاهه؟ من میگم ولش کن فکر میکنم ازین مذهبی هاییه که از زن خیلی فاصله میگیره....و فکر م ... نه توی حرم دیدمش امنیتی حرم هست یه صلوات میفرستی جهت حاجت رواییم😘
پناه_شبها عضویت: 1400/07/13 تعداد پست: 4320 صمیمیت نه من خودم اهل این چیزا نیستم ولی یطوری رفتار میکنه حس میکنم قبلا خون باباشو رختم خب دیگه می خواد آشنا نشه کلا به هیچ شکلیشماهم ناراحت نشو فمرتو هم درگیر نکن⭐
یه_میلیون_دلار عضویت: 1402/08/25 تعداد پست: 2460 نه توی حرم دیدمش امنیتی حرم هست احتمالا کلا دوست نداره با زن هم کلام شه یا اصلا نگاه کنه....معنی خاصی نداره فکر نکنم خاص شما باشه به امید روز های بهتر ادامه میدم....
anaehsan مدیر استارتر عضویت: 1399/08/25 تعداد پست: 282 خب دیگه می خواد آشنا نشه کلا به هیچ شکلی شماهم ناراحت نشو فمرتو هم درگیر نکن⭐ این مدلی رفتار میکنه بعد بعضی جاها که حواسم نیس نگام میکنه بعد ک میبنه نگاشو دیدم سریع چشم میگیره ازم یه صلوات میفرستی جهت حاجت رواییم😘
پناه_شبها عضویت: 1400/07/13 تعداد پست: 4320 این مدلی رفتار میکنه بعد بعضی جاها که حواسم نیس نگام میکنه بعد ک میبنه نگاشو دیدم سریع چشم میگیره از ... به نظرم شما خیلی حساس شدی روشونکلا دیگه بذارینشون کنار از ذهنتون بالاتر گفتم کهنمیشه از روی رفتار نیات آدما رو حدس زد اگر بشه رویا بافی و خیال پردازی شروع میشه بعدش...
anaehsan مدیر استارتر عضویت: 1399/08/25 تعداد پست: 282 به نظرم شما خیلی حساس شدی روشون کلا دیگه بذارینشون کنار از ذهنتون بالاتر گفتم که نمیشه از ر ... اگه مثلا دختر دیگه ای اطراف باشه اهمیتونمیده راشو کج نمیکنه و میره ولی تا میبینه من هستم غیب میشه یه صلوات میفرستی جهت حاجت رواییم😘