2777
2789

دوروز دیگه باید پریود شم دیروز چندتا لک قهوه ای صورتی داشتم فک کردم پریودشدم ولی تا الان خبری نبود جز ترشح سفید..بنظرتون کی بی بی چک بزنم

یه چندروزدیگه صبرکن الان نشون نمیده

🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون عزیزم 

خواهش میکنم گلم 

🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚

سلام عزیزم من ماه قبلی دوروز قبل موعدم لک داشتم فقط قهوه ای بود تا ۶روز و قطع شد الا دوهفتس قطع شده فقط درد پریودی دارم و سوزش معددددده شدیدددد اثلا غذا دلم نمیکشه تو خوابم حالت تهوع دارم چیکار کنم ممکنه کیست باشه؟دل درد پری هم گاهی دارم پاهام بی جون میشه

ی مامان کوچولو دهه هشتادی🤪💌
سلام عزیزم من ماه قبلی دوروز قبل موعدم لک داشتم فقط قهوه ای بود تا ۶روز و قطع شد الا دوهفتس قطع شده ...

از پریودت که گذشت توهم بی بی بده من هم باید بمونم همچنان تا دوروز دیگه... 

من ۲هفته بعد روز پریود بی بی چک هم نشون نداد انواع مارک هارو اوردم ولی نمیدوم چرا منفی بود بعد روز۱۵ ...

منم بارداری دومم بعد ۲۴ روز بعد موعدم بی بی و از مثبت شد تا قبلش هرچی میرفتم از و بی بی میزدم منفی میشد

من ۲هفته بعد روز پریود بی بی چک هم نشون نداد انواع مارک هارو اوردم ولی نمیدوم چرا منفی بود بعد روز۱۵ ...

واقعا واسه هرکسی متفاوته  من تا امروز زدم منفی میزد 

میشه ییه سوال بپرسم؟ ترشحات بعد لانه گزینی چجوریه؟؟ من الان سفیده سفیده چسبنده و کشسان نیست

منم بارداری دومم بعد ۲۴ روز بعد موعدم بی بی و از مثبت شد تا قبلش هرچی میرفتم از و بی بی میزدم منفی م ...

واقعا واسه هرکسی متفاوته  من تا امروز زدم منفی میزد 

میشه ییه سوال بپرسم؟ ترشحات بعد لانه گزینی چجوریه؟؟ من الان سفیده سفیده چسبنده و کشسان نیست

واقعا واسه هرکسی متفاوته  من تا امروز زدم منفی میزد  میشه ییه سوال بپرسم؟ ترشحات بعد لانه ...

والا اثلا یادم نیست اما ترشحات زیاد میشه واسه یکی واسه یکیم اثلا تغییری نمیکنه تازه کمترم میشه بستگی به بدن داره و بارداری تا بارداری فرق میکنه

2790
2778
2791
2779
2792