2777
2789
عنوان

پسرم همش میگه باهام بازی کن

| مشاهده متن کامل بحث + 2935 بازدید | 85 پست
حرف نمیزد اصلا اصلا ???

دیر به حرف اومد و به سختی.. ولی بدیش اینه که تو دنیای خودشه 

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻
خیلی سخته خیییلیییی  اگ ماشین داشتم حداقل میبردمش اینور ون ور پارک شهربازی خونه دوستی کسی  ...

حتما که نباید ماشین باشه ، من دارم ولی سه روزه استارت هم نخورده ، منظورم اینه که حسش باید باشه ، بچه ها هم گناه ندارن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر منم دائم میگه با من بازی کنین،تقصیری ندارن بچه ها،همبازی ندارن

بچه شمام اینطوره مداوم بازی بخواد؟

پسرمن ۶ سالس من جدا باباش جدا با داداششم بازی میکنه کلاس ورزش میره بازم میگ بیاین بازی

البته میدونم ی مقدارش بخاطر طبعشه ولی نگرانم مربیش میگف دائم میگ بازی کنیم تو پیش دبستان😬

از نظر اموزشی فوق العاده عالی ولی فوق العادم پرانرژی

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
حتما که نباید ماشین باشه ، من دارم ولی سه روزه استارت هم نخورده ، منظورم اینه که حسش باید باشه ، بچه ...

چیبگم والا 

من از خونه موندن و یکنواختی زندگیم خسته شدم اگه ماشین بود حتما اوضاع فرق میکرد 

دوستا و آشناهایی ک بچه دارن همشون دوره خونسون 

یه رفتوآمد ب خونشون ۳۰۰ پیاده میشه ادم بااژانس 

یه جا زندگی میکنم ک ماشین خور نیس باید یه مسیر طولانی رو پیادهبریم تا برسیم ب خیابون اصلی یا اژانس بگیریم ککلی هزینشه

از ماشینت استفاده کن ارزوی خیلیاش 

همه بچه ها همینن عزیزم . سعی کن تو کارهای خونه همراهش کنی مثلا غذا درست میکنی بگو فلان چیزو بیار عزیزم کمکم کن بزار جفتتون سرگرم بشین اونم کنارت لذت ببره ، گاهی برنامه کودک های دلخواهش بزار نگاه کنه خودت استراحت کن ، نقاشی اگه دوس داره براش وسایلاشو بخر ،  بازی های دونفره هم هر کدوم دوس داره مثلا روزی یک ساعت بازی کن باهاش بعد بگو الان مامان باید به کارش برسه بچه ها نظم رو تو این سن کم کم یاد میگیرن 

اسی فوضولی نباشه چرا تک فرزندی..قدیمی ها که خیلی بچه میاوردن.چند سالته اسی؟

مامان بابام فقیر بودن 

اون موقع ناراحت بودم ک تک فرزندم اما الان خوشالم چون خودم با کمبود بزرگ شدم دلم نمیخاد کسی باکمبود بزرگ شه 

۲۴سالمه 

همه بچه ها همینن عزیزم . سعی کن تو کارهای خونه همراهش کنی مثلا غذا درست میکنی بگو فلان چیزو بیار عزی ...

روزی یکساعتو که میکنم 

مثلا بهش گفتم هروقت عقربه بزرگه اومد روی ۹ بازی میکنم تا روی ۱۲ 

یجورایی میتونم بگم که تقریبا هردوساعت یا گاهی هر یکساعت یک ربعش رو باپسرم بازی میکنم 

اما خب تکراریه خسته کنندس اذیت میشم 

تنوع میخاد دلم 

اونم البته همینه زود حوصلش سر میره از یه بازی مث من   

البته از عروسک بازی هیچ وقت خسته نمیشه درعوض من حاااالم بهم میخوره از عروسک بازی

نه من رشت ام  البته خود رشت ام نبستم دور ورشم  اگه رشت بودم خوب بود همه امکاناتش نزدیک هم ...

بازم خوش به حالتون  در شمال زندگی میکنید ، خدا سلامتی و دل خوش بده ، من ی بچه دارم پنج سالشه و پیش فعاله ، وای بیچاره مون کرده ، از صبح تا شب باهاش بازی کنیم خسته نمیشه ولی من داغون میشم بخدا 😄😄😄

بازم خوش به حالتون  در شمال زندگی میکنید ، خدا سلامتی و دل خوش بده ، من ی بچه دارم پنج سالشه و ...

شمال چیش خوبه اخه? شمال وقتی خوبه که ماشین داشته باشی وگرنه پاییز زمستونش ک همش بارونه و سرده نمیشه پارک برد بچرو 

تابستونشم که گرمه وحشتناک شرجیه نمیشه بچرو فرستاد جایی بیرون ک گرمازده نشه 

فقط یه چندتا ماهش خوبو ملایمه ک خب اونم من بخاطر افسردگیم و بیحصلگیم هدر دادم رف 

شما بابچتون چ بازیایی میکنین? خسته بشی از بازی چیکار میکمی? من یهجاهایی رد میدم سرش دابیداد میکنم یا حتی میشینم گریه میکنم واقعا دست خودم نیس مغزم نمیکشه

خب برو روانپزشک دارو مصرف کن ،اوکی میشی  خودت میدونی مریضی پس چرا دنبال درمان نیستی

یه سوال برام پیشومد 

روانپزشک قرصی میده ک حصله م رو زیاد کنه? هست همچین قرصی? من فقط خیییلی بیحوصله ام و سریع زده میشم از یه کار  

مثلا ۵دیقه باهاش بازی میکنم برام تکراری و حوصله سربسربر میشه در حدی ک میخام سرمو بکوبم تو دیوار