2821
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 72 پست
هرگز

قبل از بچه دار شدن میخوام ازش مطمئن بشم 

میشه ساده رد نشی؟ دخترا بابایین منم بابام مریضه و دلم هزار تیکه شده میشه یه دعا مهمونم کنی الهی غم و مریضی عزیزات نبینی 🤲🥺❤️بابام گرفتار مریضی سرطان شده من اول و آخر امیدم به خداست بعدش نگاه ابوالفضل و مادرش ام البنین 🥺🥺🤲🤲🤲❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه ازدواج کردی که اصلا نکن پا داد نه‌راه پس داری نه پیش مگه اینکه بخوای طلاق بگیری که همه چی نابود میشه اگه نامزدی میشه بکنی بعد اگه پا داد تموم کنی

چشمانت تابستان اهواز بود‌ و☀️دل من پیکان بی کولر🔥😂
اگه ازدواج کردی که اصلا نکن پا داد نه‌راه پس داری نه پیش مگه اینکه بخوای طلاق بگیری که همه چی نابود ...

ازدواج. کردم میخوام قبل از بچه دار شدن بفهمم با کی طرفم 

میشه ساده رد نشی؟ دخترا بابایین منم بابام مریضه و دلم هزار تیکه شده میشه یه دعا مهمونم کنی الهی غم و مریضی عزیزات نبینی 🤲🥺❤️بابام گرفتار مریضی سرطان شده من اول و آخر امیدم به خداست بعدش نگاه ابوالفضل و مادرش ام البنین 🥺🥺🤲🤲🤲❤️

عزیزمممم الهی🙆🏻‍♀️❤

کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔
اره عزیزم ممکنه پا بده .... داغون میشی...

چرا من این کارو نمیکنم؟ چرا من به فکر خیانت و جذب جنس مخالف نیستم؟ همه ی مردا همینن؟ 

منم تو این فکرم فقط نمیدونم چطور سر ماجرا رو باز کنم

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

آره گلم 

بنظرت الان خیانت میکنه؟ 

اگه پا بده طلاق میگیری بکن وگرنه تا اخر عمرت باید با کسی زیر یه سقف باشی که حالت ازش بهم‌میخوره

چشمانت تابستان اهواز بود‌ و☀️دل من پیکان بی کولر🔥😂