2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرسی عزیزم  شمام برین خونه ی کسی ک دوسش دارین منم خیلی فک کردم ک بیام یا نیام ولی اخرش اومدم ...

خوش به حالتون، چطوری میمونین خونه یکی دیگه، واقعا برام سواله!!!!! من غیر از خونه خودم و جای خودم هیچ جا خوایم نمیبره، کلا اعصابم خورد میشه🥲

دخترم مانلی و پسرم امیرسام بهترین هدیه های خدا،        خدا جونم خودت خدایی کن و مراقبشون باش🤲

ای وای😐😐 تو رابطه بودین و یهویی رفت؟

اره تو رابطه بودیم ولی ماه های آخر گفته بود بدرد ازدواج نمیخوریم اختلاف داریم میگفت فقط دوستی ؛ منم  هرچی پیشنهاد ازدواج می دادم قبول نمیکرد سخت بود از دستش بدم چهار سال زندگی کردم باهاش تمامم رو گذاشته بودم محبت کادو توجه هرچی فکر کنی ولی نادیده گرفت یهویی گفت رفاقت تموم من ازدواج کردم ؛ سخت بود برام یهویی آدمی که هر روز بهش فکر می کردی دیگه برای همیشه بره 😔درد عاطفی شکست عشقی رو با پوست و جونم احساس کردم ؛ نه گریه هام اثری گذاشت روش نه خواهش هام فرصت نداد بهتر بشه حالم گفتم کمکم کن حداقل بلند شم 😔نمیتونم سختمه کمرم قلبم روحم شکسته 😔توجهی نکرد فقط موقعیت خودش رو دید😔دردم اینه آدم بدی نبودم رفیق خوبی بودم حداقل به منم ارزشی قائل میشد زمان میداد برای جدایی آماده بشم 😔فقط دارم درد می کشم ...ولی اون خوشه ناراحتم نیستم خوشبخت بشه 

ولی جواب دل شکستم رو کی میده نارفیقی نکردم ؛ ندیدن عشق علاقه سخت درد داره 😔

بی چشمداشت حراج محبت کنیم که همه ما خاطره ایم‌❤
خوش به حالتون، چطوری میمونین خونه یکی دیگه، واقعا برام سواله!!!!! من غیر از خونه خودم و جای خودم هیچ ...

هیچ جا مهمونی و مسافرت نمیرین یعنی؟؟🙄🙄

سخت گیر نیستم خابم بیاد همه جا خابم میبره

و این ک نمیشه ک هیچ جا نرفت ادم تو خونه میپوسه 

خونه خاهر هم ک از واجباته بری بمونی😁

هیچ جا مهمونی و مسافرت نمیرین یعنی؟؟🙄🙄 سخت گیر نیستم خابم بیاد همه جا خابم میبره و این ک نمیشه ک ...

چرا مهمونی که میریم ولی شب رو کلا نمیمونیم، اصلا احساس راحتی نمیکنم حتی اگر خونه خواهرم باشه، مسافرت که تا دلتون بخواد اون فرق می‌کنه با خانواده ای خب، 😅😅😅

نه من کلا هیچ جا خوابم نمیبره، جز خونه خودم، عزیزم من گفتم خوابیدن، نه مهمونی نرفتن، چه ربطی به پوسیدن داره خب، 😅😅😅

دخترم مانلی و پسرم امیرسام بهترین هدیه های خدا،        خدا جونم خودت خدایی کن و مراقبشون باش🤲

چرا نمیرین؟؟؟ ما با خانواده شوهرم زیاد رفتوامد داشتیم الان کمتر شده بعد دوسال اومدیم اونم اومدیم دی ...

دعا کن منم برم 🥲

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  
چرا☹️چیزی شده؟

آره برادر جوون و قشنگش فوت شده 

اونم جلوی چشمای خودش جون داده🥲

اگر دورم ز دیدارت دلیل بی وفایی نیست،وفا آن است که اسمت را درون سینه ام دارم✨️♥️کاربری دست دو نفره

اره تو رابطه بودیم ولی ماه های آخر گفته بود بدرد ازدواج نمیخوریم اختلاف داریم میگفت فقط دوستی ؛ منم ...

الهی بمیرم🥺🥺🥺

جواب کارشو یه روزی میگیره 

به این فکر کن که چقدر آدم بی وفا و .... بوده که اینجوری کرده باهات 

به این فکر کن با این حرکتی که کرده امکان داشته خیانت شدیدتری بکنه بهت در آینده!

هیچکس مخصوصا مرد جماعت لایق این نیس که عمرت و حال خوبت فداش بشه!

میدونم دلت شکسته و عذاب کشیدی ولی تو خودتو جمع کن که با حال خوبت تو دهنی بزنی بهش!

به صبح می‌رسد این روزگار دائم شب✨🩵
آره برادر جوون و قشنگش فوت شده  اونم جلوی چشمای خودش جون داده🥲

ای وای🥺🥺🥺🥺🥺عزیزم چه قدر سخت🙁🥺🤦🏻‍♀️خدارحمتش کنه💔

الهی بمیرم🥺🥺🥺 جواب کارشو یه روزی میگیره  به این فکر کن که چقدر آدم بی وفا و .... بوده که ا ...

😔من آقا هستم این دفعه برعکس شده یه زن بی احساس شد و یه مرد له لورده

بی چشمداشت حراج محبت کنیم که همه ما خاطره ایم‌❤

🥲🤦🏻‍♀️ای وای 

ببخشید🤦🏻‍♀️متوجه نشدم آقا هستید!

چند سالتونه؟

بازم شما با سرپا شدنتون بهش تو دهنی بزنید!با داغون کردن خودتون چیزی درست نمیشه!

بازم مطمئن از اون آدم با وفایی در نمیومد و ممکن بود بعدها درد بدتری بهتون تحمیل کنه🤦🏻‍♀️

بازم ببخشید،احتمال ندادم آقا باشین چون مرد احساسی و اینقدر عاشق ندیده بودم🤦🏻‍♀️🥲

و یه چیزی هم که هست اینه که محبت زیادی ، اهمیت دادنای بیش از حد باعث میشه طرف فکر کنه چقدر خاصه و سرد میشه!