2777
2789

بچه ها چیکار کنم 🥲 سابقه کار حسابداری ندارم. هیچ جا هم قبولم نکردن واسه همین تن به اینکار دادم 

هیچی از زندگیم نمیفهمم . حسابداری که براش کارش میکنم خیلی هیز و منحرفه زیادی نزدیکم میشه . بعضی وقتا دوست دارم بزنم تو دهنش پاشم برم اما به اینکار نیاز دارم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جای دیگه کار کن فروشندگی حقوقش بیشتره ... حتما باید حسابدار باشی 

اتفاقا هفته اول کارم خواستم بزنم بیرون برم فروشنده بشم. اما حتی برای فروشندگی هم میگن سابقه باید داشته باشم . راهشون از خونمون فقط. این کاره زندیگمه 

اتفاقا هفته اول کارم خواستم بزنم بیرون برم فروشنده بشم. اما حتی برای فروشندگی هم میگن سابقه با ...

نبابا بگرد توی دیوار کار هست منم قبلا ی مدت فروشندگی کار میکردم اول سابقه خواستن بشون گفتم اگر کارم بد بود دیگه نمیام . 

دیدن خیلی زرنگ بودم و فرض دیگه سابقه نخواستن😁

کار بهت یاد میده یا فقط کارای بیخود رو میده انجام بدی ؟

بیش تر کارا رو خودم انجام میدم خودش فقط به چک ها رسیدگی می‌کنه . محیط اونجا مردونست همشون خوبن اما این آدم خیلی کثیفه خیلی باهاش سنگین رفتار میکنم اما بازم خیلی سعی می‌کنه باهام صمیمی بشه  گفتم امروز میرم باهاش حرف میزنم . دیروز بهم گفت دو ماه اول بهت همینقدر میدم 

بیش تر کارا رو خودم انجام میدم خودش فقط به چک ها رسیدگی می‌کنه . محیط اونجا مردونست همشون خوبن ...

اگه بهت کار یاد میده و فکر می‌کنی که خیلی اذیت نمیشی بمون تا یاد بگیری بعد دیگه سابقه کار داری و هر جا بری راحت کار پیدا می‌کنی