2777
2789
عنوان

عکس خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 969 بازدید | 112 پست
منم گفتم عکس شوهرمو بزارم قربونش بشم منه فداش بشمه منهههه 🥺😂👼🏻💕

عکس عکاسش لطفا😂😂خب عکس خودتون چی پس همسرتون ک اقاهستن سایشون مستدام عزیزم

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی گفتی یه عکس از زاویه بهتر میزاری... 

چی شد پس؟ 

وصیت من به شما:  همیشه قبل از سوال پرسیدن از کسی اول به خودتون بگین به من چه😑 تا بعدش بهتون نگن بتوچه! 🤨  اگر بعضی ها این وقت و انرژی که برای دخالت تو زندگی دیگران صرف میکنن و برای  علایق و تفریح و زندگی خودشون بزارن بخدا همه خوشبختن.        خواهش میکنم برای اینکه کسب و کارم اینبار رونق بگیره و دیگه ضـرر مالــی نکنم یه صلوات بفرست😥
عزیزم گذاشتم دیدن و پاک کردم ببخشید توروخدا دیر اومدی

سومین باره درخواست عکس خودتون میکنم😕همسرتون رودیدم

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

عزیزم گذاشتم دیدن و پاک کردم ببخشید توروخدا دیر اومدی

نه والا،  من از اول تو تاپیکتم،  چهارتا ریپلای برات دادم. 

والا بودم و ندیدم

وصیت من به شما:  همیشه قبل از سوال پرسیدن از کسی اول به خودتون بگین به من چه😑 تا بعدش بهتون نگن بتوچه! 🤨  اگر بعضی ها این وقت و انرژی که برای دخالت تو زندگی دیگران صرف میکنن و برای  علایق و تفریح و زندگی خودشون بزارن بخدا همه خوشبختن.        خواهش میکنم برای اینکه کسب و کارم اینبار رونق بگیره و دیگه ضـرر مالــی نکنم یه صلوات بفرست😥