2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 36 پست
اره دقیقا منم پاهام ضعفمیره و کلافم بجای خواب‌آلودگی کم خواب شدم  دقیقا همینش بده

وای بنظرم بدتراز انتطار اینه کلی درد بکشی اخرش ببینی پری شدی اووف من سردخترم اصلا علائمی نداشتم فقط چون میدونستم اون ماه اقدام کردم مطمن بودم حاملم ولی الان کلی علائم بعد ببینی نیسی خیلی بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوروز بعد موعد بی بی زدم مثبت کم رنگ شد بعدرفتم ازمایش‌گفت مثبته انشالله این ماه نی نی دارمیشی عز ...

مبارکت باشه عزیز دلم 

ممنون 

چه علاعمی داشتی ؟

به نظرت فردا برم ازمایش؟

وای دقیقا منم این ماه اقدام کردم کل اینارو دارم باورت میشه الان حالم بدشدازخواب پاشدم بخدا زیردلم یه ...

منم بارداریم تخمدان راستم یه تیییییییری میکشید اصلا نفسم قطع میشد یه لحظه

مبارکت باشه عزیز دلم  ممنون  چه علاعمی داشتی ؟ به نظرت فردا برم ازمایش؟

فداتشم باورت میشه بالاترم گفتم اصلا هیچ علائمی نداشتم ن نبنظرم نرو وایسا ازموعد رد بشه اخه شاید لقاحت دیرانجام شده باشه و جوابت منفی کاذب بشه بخوره توذوقت توک تاالات صب کردی این چندروزم تحمل کن انشالله ک بارداری

منم بارداریم تخمدان راستم یه تیییییییری میکشید اصلا نفسم قطع میشد یه لحظه

عه اره خواهر دقیقا بخدامنم اینجورم وسط پاهامم تیرمیکشه ودردمیکنه استخونش‌ینی علائم بارداریه؟ یاهمون پری گیجم بخدا

عه اره خواهر دقیقا بخدامنم اینجورم وسط پاهامم تیرمیکشه ودردمیکنه استخونش‌ینی علائم بارداریه؟ یاهمون ...

منم کلا علائم پریودی رو داشتم فکر میکردم دارم پریود میشم کلی کار خونه کردم که باعث شد هماتوم پشت جنین تشکیل بشه مکافاتی داشتم،ولی اون تیر کشیدنه تا آخر بارداری باهام بود😅