2821
2789
عنوان

چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 21 پست
دیشب بش گفتم نه تموم شد

اگه تموم شد

اخر تاپیک میتونی بنویسی

رابطه نامعلوم بود تمومش کردم

و قفلش کنی

انشاالله موفق و خوشبخت میشی

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تمومش کردم ولی هنوزم دلم باهاشه دو دلم 

مشکلی نیست دلت باهاش باشه

ولی وقتی منطق داشته باشه

از اساس اشتباه بوده

یا بیاد خواستگاری و عقد و تکلیفت روشن بشه

یا خودتو نابود نکن

چند سال دل بدی بعدش افسردگی

حالا هی به فکرش باشی درست نیست خودت ضربه میخوری

یا رومی باش یا زنگی

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر
خب نمیتونم بش فک نکنم

فکر مثل گردن بنده

گاهی میشه سینه ریز جواهر با کلی قیمت

گاهی میشه یوغ و قلاده و باعث بردگی

ارزش تو خیلی بیشتر از اینه که قلب و دلت دنبال سراب باشه

یه عمر دلت خوشه میرسی به اب

بعدا که میرسی میبینی شن زاره و سراب بوده

سعی کن ادم موفقی بشی

به وقتش خودت تصمیم عاقلانه بگیر

2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

🩸عقب افتادن

aydaaa79 | 12 دقیقه پیش

پروردگارم

لیتیم | 11 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز