2777
2789
خیلی پرنگه ببین

کاش منم بی بی چکم دو خطی شه

خدایا منم ببین

هرچه خدا بخواهد همان می شود☘️❤😊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش😊☘️عمرگران میگذرد خواهی نخواهی جانه من پس لذت ببر از این نعمت💖😍
من عقدم اصلا نمیخوام بشهههههه تو رو خدا چیکار کنم ممکنه اشتباه شده باشه

زودتر عروسی کنید

ی‍‌ه #وق‍ت‍‌ای‍‌ی ای‍‌ن‍‌ق‍‌در #خ‍‌واب‍‌م م‍‌ی‍‌اد #ک‍‌ه از ل‍‌ح‍‌اظ‍‌ #روح‍‌ی‍‌ اح‍‌ت‍‌ی‍‌اج #پ‍‌ی‍‌دا م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌م ، #ع‍‌زرائی‍‌ل ب‍‌رام #ل‍‌ال‍‌ای‍‌ی ب‍‌خ‍‌ون‍‌ه:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دارم میمیرم از استرسسسسس تی خدااااااا 

استرس نداشته باش شوهرته دوس پسرت نیس ک هزارنفر تو شرایط تو بودن عروسی کردن رفتن سرخونه زندگیشون چی شده مگه

از جهان مانده فقط جان ک مرا ترک کند🙂من چنانم ک محال است کسی درک کند🧚
دارم میمیرم از استرسسسسس تی خدااااااا 

اروم باش چیزی نیست

همین الان زنگ بزن به شوهرت بهش بگو

ی‍‌ه #وق‍ت‍‌ای‍‌ی ای‍‌ن‍‌ق‍‌در #خ‍‌واب‍‌م م‍‌ی‍‌اد #ک‍‌ه از ل‍‌ح‍‌اظ‍‌ #روح‍‌ی‍‌ اح‍‌ت‍‌ی‍‌اج #پ‍‌ی‍‌دا م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌م ، #ع‍‌زرائی‍‌ل ب‍‌رام #ل‍‌ال‍‌ای‍‌ی ب‍‌خ‍‌ون‍‌ه:)
استرس نداشته باش شوهرته دوس پسرت نیس ک هزارنفر تو شرایط تو بودن عروسی کردن رفتن سرخونه زندگیشون چی ش ...

راس میگه

تو رو خداااا بیا حرف بزن باهام 😭

برو الان دکتر اگه شوهرت پیشته دکتر برات ازمایش مینویسه بگو شراطیتت رو جوابش نیم ساعته میاد. اون ظرفی ک توش ادرار کردی تمیز بود؟  چند روزه عقب انداختی

برو الان دکتر اگه شوهرت پیشته دکتر برات ازمایش مینویسه بگو شراطیتت رو جوابش نیم ساعته میاد. اون ظرفی ...

یازده روز اره تمیز بود لیوان کاغذی یکبار مصرف بود شوهرم از سرکار برگشته خوابیده زنگ میزنم ج نمیده

چند سالته چند وقته عقدی. الان شرایط عروسی گرفتن رو داری

24سالمه آبروم می‌ره چی میگیم به خانواده هامون یازده ماهه عقدم واقعا نمی‌دونم چیکار کنم باید سقطش کنیم