2777
2789

خانواده همسرم ک میان همسرم جلو روم میگه وای من گرسنه میمونم سرکار همسرم غذا نمیده ببرم درصورتیکه ۷۰درصد مواقع می‌بره و همه رو هم با همکارانش میخوره همکاراش غذا نمیارن دیروز نشست با خانم همکارش خورد مثلا 

یا میگه وای من اصلا لباسام تمیز و اتو نیست میگم دیشب شستم اتو کردم یادت رفت جواب نمیده 

یا میگه اصلا به بچه رسیدگی نمیشه درصورتیکه بچه من خیلی زرنگ تر و مودب تر از همه بچه‌های خونوادشونه اینو خودشون مدام میگن چند بار تکرار می‌کنه پیش خونوادش 

یا مثلاً میگم گوشتای خورشت رو نخور زشته الان می‌خوام غذا بکشم برا مهمان گوشتش کم میشه بعد میگه باشه جلو خونوادس می‌ره همه رو می‌کشه با دست میخوره ک من چیزی نگم جلو خونوادم میگه تو گوشتا رو قایم می‌کنی من نخورم اصلا به دروغایی میگه رفتارش انگار جنی هست میخواد منو خراب کنه پیششون چون خودش اخلاق درست حسابی نداره میخواد منو بده بکنه 

انگار عقده داره ازم خوردم می‌کنه تحقیرم می‌کنه مدام پشت هم بعد انگار یهو خالی میشه مهربون میشه 

اکانتم مثل دفتر خاطراتم میمونه برام تا اگر بعد از جدایی ذره ای عذاب وجدان گرفتم بخاطر آینده ی بچم یه سر به اینجا بزنم بهم یادآوری بشه ک من از هیچ تلاشی برای اصلاح و حفظ این زندگی دریغ نکردم و بازهم بهم یاد آوری بشه ک خیروصلاح و آرامش بچم در جدایی بود و من چاره ای نداشتم و با جدایی هممون خوشبخت تر از قبل شدیم خوشحال میشم اگر تاپیکام خسته کننده و تکراری بودن ردبشید ازش و بسیار ممنون میشم اگر کامنت بزارین و من از نظرات ارزشمندتون استفاده کنم و بهم لطف میکنید اگر دعام کنید...🤎

کلا همیشه انگار دوقطبی هست دعوا می‌کنه توهین می‌کنه فحش میده چندساعت بعدش میاد می‌خنده میگه بیخیال من یادم رفت کافیه فقط سکوت کنم جواب ندم میگه ببین دنبال دعوایی من اومدم پر انرژی سلام کردم خندیدم تو جواب ندادی باز شروع می‌کنه 

دیگه دارم دیوانه میشم

اکانتم مثل دفتر خاطراتم میمونه برام تا اگر بعد از جدایی ذره ای عذاب وجدان گرفتم بخاطر آینده ی بچم یه سر به اینجا بزنم بهم یادآوری بشه ک من از هیچ تلاشی برای اصلاح و حفظ این زندگی دریغ نکردم و بازهم بهم یاد آوری بشه ک خیروصلاح و آرامش بچم در جدایی بود و من چاره ای نداشتم و با جدایی هممون خوشبخت تر از قبل شدیم خوشحال میشم اگر تاپیکام خسته کننده و تکراری بودن ردبشید ازش و بسیار ممنون میشم اگر کامنت بزارین و من از نظرات ارزشمندتون استفاده کنم و بهم لطف میکنید اگر دعام کنید...🤎

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد عجیب من عوض تو حرص خوردم

بعد مدام اینو ب من القا می‌کنه ک من مریضم مشکل دارم رفتار اون عادی بود خیلی اذیتم میکنه

همسرت پر از عقده هست برای جلب توجه و میخواد جلوی همه خودشو قربانی جلوه بده یه مسئله ی روانیه بعضیا مدام میخوان تو موقعیت قربانی باشن که بقیه ازشون دفاع کنن یا ترحم کنن نیاز به مشاوره داره حتما ببرش

Life is too short to not enjoy
کلا همیشه انگار دوقطبی هست دعوا می‌کنه توهین می‌کنه فحش میده چندساعت بعدش میاد می‌خنده میگه بیخیال م ...

دقیقا شوهر منم اینطوریه .مثلا اگر یکی از فامیلاش تعزیف منو کنه چشم نداره ببینه.با حلو خانوادش خوشش نمیاد من خوب باشم.منم تازگیها خیلی دارم اذیت میشم یا همش یه حوری رفتار میکنه که من بدم و زندگی کردنم خوب نیست و بچه داری و تمیز و مرتب نیستم درصورتی که همه چیم متوسط رو به خوب هست و همه تلاش‌م رو میکنم و خودش هست که پر از ایرادای رفتاری هست

بعد مدام اینو ب من القا می‌کنه ک من مریضم مشکل دارم رفتار اون عادی بود خیلی اذیتم میکنه

نمیتونم توصیه ای بهت بکنم

فکر میکنم یکم خودشیفته هم هست

ولی من خودم شخصا در مقابل همچین ادمی نمیتونم سکوت کنم و منفعلانه برخورد کنم

رسما ادبش میکنم

اگ خواست گوشتای خورش بخوره بذار بخوره هیچی بهش نگو ، جلو خونوادش خودشبی احترام میشه، ما یبار رفته بودیم خونه عمو شوهرم، خانومش با قندون قند تعارف میکرد به همه، عموئه، برگشت گفت مگه مسجده ؟ اونم خیلی شیک گفت میخواستی بخری قند تموم شده

بعضی مردا جلوی خانوادشون از حودشون درمیان ک میخوان زنشونو خراب کنند خودشونو مظلوم درصورتی که سخت در ...

این بیش از حد دروغ میگه اغراق می‌کنه و میخواد منو خراب کنه ببین انگار جنی میشه یهو مثلا از بغلم رد میشه ظرفا رو میندازه زمین یا می‌ره تو یخچال با دست سالاد درمیاره میخوره اصن چیز وحشتناکی میشه

همسرت پر از عقده هست برای جلب توجه و میخواد جلوی همه خودشو قربانی جلوه بده یه مسئله ی روانیه بعضیا م ...

عزیزم ایشون پارانویید مسیله به این واضحی رو نمیپذیره و مشاوره نمیاد عقده ای یودنشو ک اصلااا همه اینارو به من نسبت میده

دقیقا شوهر منم اینطوریه .مثلا اگر یکی از فامیلاش تعزیف منو کنه چشم نداره ببینه.با حلو خانوادش خوشش ن ...

اره مثلا خواهر همسرم گفت من چشمای زیبایی دارم چشمام سبز عسلی هست اون می‌گفت نه کجا سبزه چشماش مشکیه اصلا نمیتونم بگم که چقد بد منو میگه یا منو تخریب می‌کنه یا میگه چاقی یا میگه لاغری شبیه نی قلیون مدام یه حرفی داره برای خورد کردن من درصورتی ک من قد وزنم کاملا متناسبه

عقده دیده شدن داره، این دفعه تو جمع با خنده بگو باز این چس ناله هاشو شروع کرد به پدر و مادرش بگو با ...

عزیزم من کاملا با احترام باهاش رفتار میکنم اینه برخوردش بگم خاله زنک می‌دونی چقدر بی احترامی می‌کنه کلا آدم بیحیایی هست هیچ عبایی نداره ک تو جمعا دعوا کنه زن داداشش همیشه بهش میگه باز این رفت با مردم دعوا کرد یا باز این یقه یکی رو گرفت ولی دریغ از کلمه ای ک جوابشو بده انگار فقط برای من زبون داره 

سری پیش جاریم بهش بی احترامی کرد گفت من بخاطر برادرم جوابشو نمیدم بی احترامی ب اون بی احترامی ب برادرمه ولی اگر تو تو جمع مثل اون رفتار میکردی کتکت میزدم !!!!! گفتم اولا بیخود میکردی دوما شما ک این چیزا رو می‌دونی تو زندگی خودتم رعایتش کن