2789
عنوان

شوهرم😩😩😩

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 31 پست
شما سکوت میکنی ؟ من اگه بودم میزدم به سلیطه بازی ومیگفتم یا دهنت رو ببند وببر یا هم اونقدر عرضه داش ...

اره سکوت نکنم کار به کتک کاری میکشه صراحتا میگه زن نباید پیشرفتی کنه ومحتاج خودم باید بمونی تا اخر عمرت .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب یعنی چی؟! چرا درست باهاش حرف نمیزنی؟ اینقدر راحت از خواسته هات کوتاه نیا. به محض اینکه میخواد منت ...

حرف میزنم ولی خیلی بی منطق حرف توکله اش نمیره .بخوام اعتراصی هم بکنم میگه خفه شو

من کلا از بچگی عادت کردم باید یکی باشه کنارم خیییلی بده وابستگی به دیگران

من اولین باری ک تنهایی پشت ماشین نشستم قشنگگگ یاد گرفتمو تمام فنونش دست اومد 

طرز رانندگی و بالا پایین کردن دنده رو هم از رو دست پدرشوهذم یاد گرفتم😁😁

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
حرف میزنم ولی خیلی بی منطق حرف توکله اش نمیره .بخوام اعتراصی هم بکنم میگه خفه شو

اگ بهش بگی اوکی من خفه میشم توهم دیگ گوه نخور چی میشه؟

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
من اولین باری ک تنهایی پشت ماشین نشستم قشنگگگ یاد گرفتمو تمام فنونش دست اومد  طرز رانندگی و با ...

آفرین خییلی خوبه من آرزومه روزی به شجاعت برسم بتونم رانندگی کنم البته من حتی تا بازار نرفتم و هیج جا رو نمیشناسم😖

فقط سعی کن رگ خوابش و به دست بیاری

بگو با اتوبوس میرم. اون فقط میخواد تورو پشیمون کنه از رفتن به کلاس. اما تو مصمم باش برای گواهینامه گرفتن.

حتی اگه نزاره پشت فرمون بشینی اما برات اعتماد به نفس میاره

اگ بهش بگی اوکی من خفه میشم توهم دیگ گوه نخور چی میشه؟

احتمالا وحشیه... و اسی هم همش کوتاه اومده و طرف روز به روز پررو تر شده

آنچه درست است را باید انجام دهیم. نه آنچه اکثریت به آن فکر می‌کنند! 
آفرین خییلی خوبه من آرزومه روزی به شجاعت برسم بتونم رانندگی کنم البته من حتی تا بازار نرفتم و هیج جا ...

تو منی😮‍💨🥹

منم ک بلدم فقط نشستن رانندگیو بلدم هیچجا نمیرم 

منم اوایل ک میخواستم رانندگی فک میکردم از سخت ترین کارای دنیاست و من هیچوقتتتت یاد نمیگیرم الانم ک گواهینامه دارم رانندگیمم خوبه زیاد نمیشینم 

عاشق رانندگی تو جادم بیشتر توجادع میشینم 

روانی میشه واحتمال کتک کاری میشه

خوب پس هیچی نگو باهاش مدارا کن راه بیا گواهینامتو حتماااا بگی

این شوهرای عتیقه رو از کجا پیدا میکنین؟😑 نمیزازه با اسنپ بری؟اسیر آورده که مردهای خودخواهی هستن ک ...

منم در عجبم از زنایی که تو نی نی سایت تحقیر میشن زندانین .کتک میخورن شکنجه میشن و فحش میشنون .مگه میشه این زندگی را تحمل کرد؟

لایک نکنید😜متاهل❤️

احتمالا وحشیه... و اسی هم همش کوتاه اومده و طرف روز به روز پررو تر شده

تقصیرم اسیم نیست 

احتمالا یه شخصیت اروم و ترسو داره جوری ک همش سرشو از سنگ دور میکنه سکوت میکنه تا فقط دعوا و بحث بخوابه از حقش کنار میکشه ک دعوا نشه 

ولی خوب مرذا همینجوریش نزده هم میرقصن چه برسه ک بفهمن طرف مقابلشون چنین شهصیتی داره 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️با مردا باید خیلی محکم برخورد کرد شل بزنی بهترین مردم ک باشه یه جا سوارت میشه