2777
2789
عنوان

سن ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 25 پست
میشه بگید چه مدلی حس میکنم الان مغزم کار نمی کنه 

همین که دچار تردید شدی که برات سخت میشه، مسئولیتات زیاد میشه.

اگر شاغل نبودی، بهت میگفتم اول سعی کن وارد اجتماع بشی، ولی حالا شما مسیرت مشخصه. رشته ت معلومه، کارتو داری و میدونی از زندگی چی میخوای. و کسی هم که ازت خواستگاری کرده شما رو با شرایط فعلیت دیده و پسندیده. حالا از اینجا به بعدش تصمیم خودته که دوست داشته باشی وارد زندگی بشه یا بعد از درست اینکارو کنی

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین که دچار تردید شدی که برات سخت میشه، مسئولیتات زیاد میشه. اگر شاغل نبودی، بهت میگفتم اول سعی کن ...

بهش گفتم که چقدر هدفم برام مهمه و براش زحمت کشیدم اون هم مشکلی نداشت باهاش منتهی براش مهم بود که چطوری می‌خوام به همه کارها برسم چون خیلی خانواده مهم براش

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨

اگه دانشگاه فرهنگیانی که مسیرت مشخصه شغلتم بعد اینکه درست تموم شه تعیین شدس بلافاصله میری سر کار

اگه سرقت درست حسابیه از دستش نده

اما اگه حتی یه ذره رو اخلاقش شک داری یا نسبت بهش خوشبین نیستی رد کن

اگه دانشگاه فرهنگیانی که مسیرت مشخصه شغلتم بعد اینکه درست تموم شه تعیین شدس بلافاصله میری سر کار اگ ...

بله فرهنگیان درس میخونم ۱ ترم بیشتر نمونده منتهی قصدم ادامه تحصیل و برام خیلی مهم 

ایشون هم مشکلی ندارد منتهی می ترسم به هدفم نرسم یا اینکه از پس زندگی برنیام چون خانواده براش خیلی مهمه 

بله فرهنگیان درس میخونم ۱ ترم بیشتر نمونده منتهی قصدم ادامه تحصیل و برام خیلی مهم  ایشون هم مش ...

ببین منم ترم آخر بودم عقد کردم 

ماه پیش عروسیم بود

من راضیم الانم میرم سر کلاس اتفاقا تو‌خونه خودم تمرکز بهتری دارم برای درس آماده کردن برای بچه ها و وقت گذاشتن برای خودم

باز خودت بهتر میدونی چند وقته با این آقا آشنا شدی ؟

شرایطش چیه؟

من نه ماه حدودا باهاش بودم و ترم هفت که بودم عقد کردیم

ببین منم ترم آخر بودم عقد کردم  ماه پیش عروسیم بود من راضیم الانم میرم سر کلاس اتفاقا تو‌خونه ...

ما در حد دو ساعت فقط حرف زدیم جواب می‌خوان برای آشنایی بیشتر 

شرایطش هم اینکه کارمند رسمی لیسانس داره و از خانواده خوبی هستند

ما در حد دو ساعت فقط حرف زدیم جواب می‌خوان برای آشنایی بیشتر  شرایطش هم اینکه کارمند رسمی لیسا ...

برا آشنایی زمان زیاد بزار حتما اگه به دلت خوش نیومد قبول نکن

دوتایی بیرون برین

بگردین اخلاقاتون دست هم بیاد 

بیشتر که آشنا بشی میفهمی تو زندگی به فکر پیشرفتت هست یا نه