2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خونه و ماشین داره اره منم واقعا دوست ندارم برم تو فشار مالی

پس اگه آمادگی خونه داری و زندگی جدید داری و واقعا مرده خوبه شکاک نیس خوش اخلاقه بهش فکر کن اگه هم نه جواب منفی بده 

خدایا شکرت بابت همه چی 
وضع مالیش خوبه ولی نه اونقدر خوب پراید داره و تراشکار قطعات ماشینه

حداقل ۴ سال دیگه صبر کن خیلی زود

پرستار خواستگارهای خیلی بهتری میتونه داشته باشه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
خب خیلی فرق دارن که بعدا به مشکل میخورین چطوری آشنا شدین

ارح خودمم نمیخوام 

من خودمم نفهمیدم چرا یهو اینجوری شد ک اشنا شدیم 

داخل ی بازی انلاین بود باهم بازی کردیم و اینا 

بعد ی مدت خیلی حساس شد و منم از پسرا متنفرم همیشه بهش میگفتم ک از پسرا متنفرم تا اینکه ی چند مدت داخل همون برنامه ک شماره نمی انداخت حرف زدیم و میگفت ک حسی بهت دارم و منم کلی حرف بارش میکردم ک چرا چرت میگه و همتون مثل همین 

درمورد من ب خانوادش گفت و زن داداشش باهام صحبت کرد و اینا  و ب خاک عزیزش قسم خورد ک چند بارم دست ب خود کشی زده بخاطر من😐

الانم میگم ما بدرد هم نمیخوریم  و میگن بذار بیایم خونتون 

هرموقع کارشون لنگه میگن دلمون تنگه... 😄😏
اینقدر سخته؟

اگه آدمادگی نداشته باشی خب همه چی‌سخت میشه دیگه

من بچه خوب خانواده بودم آخرشم کسی ازم راضی نبود شما بچه خوب خانواده نباشید⚜......................................... ریپ بزن حرف بزنیم چرا میترکونی مریض .هرچقد بترکم برمیگردم پس زحمت نکش خواستم بهت بگم:«واسه همه‌ی اون روزایی که، حس کردی با یه نخ به زندگی وصلی وبازم از پسش بر اومدی، ازت ممنونم»❤️‍🩹🫂چهار عاملی که باعث میشه رابطه شما پایدارتر باشه:- اوقات زیادی را باهم سپری کنید، یعنی بیشتر وقت باهم بگذرونید سفر بیشتر برید.- گذشت داشته باشید، همیشه رو حرف خودتون پا فشاری نکنید سعی کن همدیگرو ببخشید.- از هم دیگه تعریف کنید، قربون صدقه همدیگه برید و باهم دیگه شوخی بکنید.- به حریم شخصی همدیگه احترام بزارید، به یکدیگر بی‌احترامی نکنید و سعی کن همیشه مراقب یکدیگر باشید.👌زن جماعت توی هر سنی بنده ی توجه مردشه، مثلا الان مادربزرگم با ۶۵ سال سن نشسته داره گریه میکنه ک چرا بابابزرگم از صبح بهش کم توجه کرده ...

با توجه به تحصیلاتت برات مهم نیست شغلش؟

به نظرم با موقعیت شغلی که داری در اینده خواستگارای بهتری میتونه برات بیاد

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹