2777
2789
عنوان

مادر شوهر رو مخ و بی فکر

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 45 پست
اعصابت و خراب نکن نفهمه نفهم،وقتی شب میاد پیشت خودتو بزن به خواب ودراز بکش روز زمین مثلاً خوابت برده ...

خب من تا دخترم رو بخوابونم بین ساعت ۸ تا ۹ اونم میاد تا من از اتاق اون میام بیرون نشسته 

کلید داره میندازه میاد داخل ....

میگه نه تازه زایمان کردی شب تنها نمونی بعد میاد اینجا هی تز میده بچه که بی قراری میکنه همش گیر میده ...

بگو دیگه چهل روز شده محکم و قاطع بگو. اگه بازم میاد ازش کار بکش مثلا بگو مادرجان شام امشب‌رو لطفا شما بزار من به درس بچه‌برسم یا به نوزادم رسیدگی کنم.

اگه میتونی به شوهرت زنگ بزن شرایطو بگو نزاره مامانش بیاد

زهد ریایی،جهل مقدس...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب من تا دخترم رو بخوابونم بین ساعت ۸ تا ۹ اونم میاد تا من از اتاق اون میام بیرون نشسته  کلید ...

از داخل کلید بذار بمونه تو قفل که از اونور نتونه باز کنه ،یعنی چی کلید داره!

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫

از مارشوهر توقع کمک نداشته باش همینکه رابطه تو و شوهرت را بهم نزده ذاتش خوبه

یه شب خیلی خسته بودم گفتم خدا خیر بده به سرم ۱۰۰ بار گفتم تا بچه دنیا نیومده کارتو تمام کن کمکم بدی اینقدر چیز بهم گفت قهر کرد وگرنه تا ۵ روز پیش کلا اینجا بود اصلا خونه ش نمیرفت

عیب نداره خونسرد باش..خودتو ناراحت نکن.. شکم بچه رو گرم نگه دار.. غذاهای نفاخ و پر ادویه نخور... روغن ماساژ با زیتون یا سیاهدانه انجام بده دور کمر شکم ناف ..شیرمیدی بادشکمش رو بگیر ۲۰ دیقه سرپا نگهش دار بعدهر بار شیر دادن که رفلاکس نکنه..گریه شبانش بخاطر دلپیچست عزیزم اینکارو کن اگ دیدی زیاده حلوه گرم بذار روشکمو کمرش تا ارومش کنه. خودتم اروم دورانی لا اون روعنا ماساژش بده... شبا هم حتما به لا بخوابونش بالشی بذار دو طرفش.. نفسشم مدام چک کن.

خب من تا دخترم رو بخوابونم بین ساعت ۸ تا ۹ اونم میاد تا من از اتاق اون میام بیرون نشسته  کلید ...

از اتاق نیا بیرون قبل هشت ونه جاتو ببر بنداز توهمون اتاق همه گی بخوابید،بعد که اون تایم میاد خونتون صدات می‌کنه میاد حتما دره اتاق خودتو بزنید به خواب یکمی نگات می‌کنه مطمئن بشه خوابی بعد یا میشینه یا می‌ره که صد درصد میره احتمالا

واقعا شرایط سختی هست یا باید غیر مستقیم کاری کنی نیاد یا ازش کمک بخوای، دونه دونه هرکاریو بگو لطفا ...

بخدا دیروز ناهار خورد گفت برم خونه خودم بخوابم بهش گفتم بخواب ظهر شب اینو بگیری یکم بخوابم اخه ظهر هم پای درس دخترم هستم گفت باشه رفت و شب اومد تا ۱۱ حرف زد اینم بی قراری میکرد راحت رفت خوابید ساعت ۳ اومد آب بخوره دید بیدارم ۴ رفت دستشویی دید بیدارم چی بگم دیگه بهش

اسی خودتو الکی هرس و عذاب نده بگو ممنون شبا نمیترسم تنها باشیم بیشتر کمک دست میخوام شایدزنگ بزنم بگم مامانم بیاد دوباره پیشم اینجوری سختمه بشورم بپزم و از اوینورم بچه داری کنم ، اگه شعور داشته باشه  میفهمه 

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫

عزیزم حرفتو بزن بگو مادر لباسای دخترم رو بپوشون تغذیه براش بزار کار ازش بخواه 

بعدم تو که شوهرت نیست شاید دلت خواست نون و سیب زمینی بخوری شاید وقت نکنی مگه مجبوری پا میشی غذا میپزی 

بگو وقت نکردم یا حالم بد بود تا اون غذا برات بیاره  بعدم شبا راش نده بگو مادر دیگه خودم میتونم کارهامو کنم مزاحم شما نمیشم 

ای بابا چقدر زندگی با مادر شوهر تو یه ساختمون بده خدا به دادت برسه 

همین الان اگه کوتا اومدی  و هیچی نگفتی کلات پس معرکس 

دخترم دلتنگتم😭💔
از داخل کلید بذار بمونه تو قفل که از اونور نتونه باز کنه ،یعنی چی کلید داره!

اخه شب بد موقع میومد من داشتم شیر میدادم دخترم خواب بود ۱۰۰ بار ایفون میزد بهش کلید دادم یعنی ایفون نزنه حالا موندم چجوری ازش بگیرم

عیب نداره خونسرد باش..خودتو ناراحت نکن.. شکم بچه رو گرم نگه دار.. غذاهای نفاخ و پر ادویه نخور... روغ ...

نمیدونم چرا گاهی سینه نمیگیره

میبینی حسابی گرسنه است اما سینه نمیگیره زیر سینه م گریه میکنه بدجور

اخه شب بد موقع میومد من داشتم شیر میدادم دخترم خواب بود ۱۰۰ بار ایفون میزد بهش کلید دادم یعنی ایفون ...

همون خودت اشتباه کردی، کاش نمیدادی و بهونه میشد واسه نیومدنش

بگو میخوای جایی بری پیش دوستی خریدی چیزی کلید رو بگیر دیگه هم نده، انقدر رودروایسی نکن و بخودت سخت نگیر الان ارامش خودتو بچه هات مهمه دیگران مهم تراز خودت نیستن

2790
2778
2791
2779
2792