2777
2789
عنوان

دوست همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2061 بازدید | 63 پست
میترسم شراکتشون  بهم  بخوره و ضرر کنیم

وا الان بحث ی عمر زندگیته و اعتمادته همون بهتر ک ضرر بشه تا اینکه بخوان بعضیا زندگیتونو خراب کنن مگ شراکت الکیه ممکنه اولش دعوا کنن و ب رو هم نگا نکنن ولی فک نکنم بهم بزنن ولی درکل با همسرت حرف بزن این فردا نره پیش همسرت از تو حرف دربیاره ادم بده هم بشی

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اسی  شوهرت توی این مهمونی بوده این اقا هم بوده پس چه فرقی بین خودش وهمسرت  دیده که میخواد زندگیت بهم بریزه احساس میکنم هدف این اقا منافع مالی هست در درجه اول میخواد جنگ بندازه توی زندگی شما یعدهم نیت شومش در مورد شما 

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....
بنظرت بدتر نمیشه

ببین اگه میخوای از کار شوهرت سر در بیاری که نشونش بده اگرنه بی خیالش شو

اما اول بهش بگو خیلی کثیفی و من اون آدمی که تو فکر میکنی نیستم

بعدم از هرچی گفته و فرستاده کپی بگیر که بعدا برعکسشو به همسرت نگه

بعد هم صد در صد از همه جا بلاکش کن

حتی اس ام اس

از همه جا

خدایم💜فرزندانم💜وطنم💜
اسی  شوهرت توی این مهمونی بوده این اقا هم بوده پس چه فرقی بین خودش وهمسرت  دیده که میخواد ...

خودمم همین فکر میکنم  داره فشار بمن میاره که من کاری کنم شوهرم از شراکت صرف نظر نکنه و کل ساختمانها مال خودش بشه

خودمم همین فکر میکنم  داره فشار بمن میاره که من کاری کنم شوهرم از شراکت صرف نظر نکنه و کل ساختم ...

شک نکن هدفش همینه عزیزم بچسب به زندگیت کلا بلاکش کن از همه جا 

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....

در هر صورت خودتم شل برخورد کردی واقعیت تو جامعه ایران روشنفکری جواب نمیده با هرکسی یه خورده راحت بشی از این فکرها ممکنه تو سرش بیاد شما هم اگه از اینجور رابطه ها خوشت نمیاد نباید از اول جواب بدی که جرات کنه حرفی بزنه 

دوتا شیطنتم کرد اگه دیده بود شما توجهی نمیکنید ادامه نمیداد

دیشب خیلی اصرار کردم بهش رمز قفل گوشیت بده اولش نداد بعد با اعصبانیت رمز داد رفت خوابید منم تا صبح گ ...

خب طبیعیه امکان داره پاک کرده باشه....البته نمیدونم چرا حس میکنم همه اینا یه توطئست از طرف دوست همسرت تا زندگیتونو خراب کنه

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

اسی کاری ب شوهرت و کاری که کرده فهلا نداشته باشه  جلوی این رفیقشو جمع کن بگو تو چه رفیقی هستی ک ...

اصلا کاملا معلومه رفیقه فکرای شومی داره،چون مردا اینقد هوایِ همو دارن بعد این دوسته خیلی راحت داره پته رفیقشو میریزه رو آب...من چندین مورد دیدم طرف خیانت دامادشو دیده میدونسته زندگیِ خواهرش داره نابود میشه ولی چون با داماده رفیق بوده لوش نداده...مردا اینجورین

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘