2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهرم چهار و نیم صبحا میره سرکار منم بیدار میشم یه ساعت نیم بعد دوباره میخوابم عادت هر روزمه

اهان پس همیشه این جوری-من خوابم میاد ولی بچم نمیخوابه

خسته ترینم
مگه خواهرت چی کار میکنه

با دخترم لجبازی میکنه حرصشو در میاره وقتیم دعواش میکنن دخترمو میکشه سمت خودش ک مامانت بده و ..... من جدا شدم و خونه پدرمم خواهرم مجرده بزرگترازمنه

با دخترم لجبازی میکنه حرصشو در میاره وقتیم دعواش میکنن دخترمو میکشه سمت خودش ک مامانت بده و ..... من ...

ای وای چرا این کارو میکنه-ای کاش میتونستی خونت و عوض میکردی

خسته ترینم
ای وای چرا این کارو میکنه-ای کاش میتونستی خونت و عوض میکردی

اگه میتونستم ک وضعم این نبود . نمیدونم واقعا فازش چیه جلوش میگه گوه میخوری غلط میکنی طرفداریشو میکنه ک بره سمتش . بعد از یطرفم رفتارا و کارای بچگونه اونه ک باعث میشه با دخترم دعوا کنم حرصشو در میاره باشوخی اونم بچس جیغ و داد میکنه منم عصبی میشم بعد دعوا میگه بیا شب پیش من بخواب . دخترم ک اونقدر بهم وابسته بود الان دو شبه و روزه ک حتی بغلمم نمیاد 

چرا نمیخوابی

عزیزم من باردام ولیانقدر نشخوار فکری دارم که نگو ،تمام امشب فک میکردم فشارم بالا در حالی ک من اصلا فشار ندارم حالم از افکارم بهم میخوره تمام باردارا دغدغشون سیسمونی و جنسیت و...بعد مناین فکرمضخرف 

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱
با خواهرت حرف بزن بگو این چه رفتاریه-

میگه بمن چه خودت دعواش میکنی ازت سرد شده . مگه چی میشه این همه پیش تو خوابیده ی بارم پیش من . مثلا قبلا ک میگف بیا پیشم دخترم میرف بعد یه ربع میگف میرم پیش مامانم نمیذاشت برگرده بزور از دستش فرار میکرد و میومد کنارم میخوابید الان یجوری کرده اون شب گف دلم میخواد برم پیش مامانم گف چیییییی دخترمم گف ن الکی گفتم و خوابید پیشش . روزام ازم سردش کرده سمتم نمیاد