2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۴۰ هستم میخوام یکی دیگه بیارم اگر دیگران اجازه بدن به کسی برنخوره

من تو نی نی سایت دیدم که اکثرا تو سن خیلی پایین ازدواج کردن بچه هم پشت سرهم آوردن الانم زیر ۲۵ هستن

اطرافیانخودم ۳۰ اکثرا ازدواج کردن یا نامزدن،بعد ۳۲هم اقدام برای بچه

بیارر عزیزم انشالله سالم و خوشگلشو بغل بگیری♥️

خدایا منتظر نگاهتم♥️♥️♥️♥️♥️
ممکنه بعده ۳۰باردار نشد؟

عزیزم میشه باردار شد ولی بعد از۳۰ اون اشتیاقه کم میشه

بی حوصله تر میشی 

فاصله ی سنیت با بچت بیشتر میشه 

رفته رفته رحم و تخمدان خانم هم ضعیف تر میشه ممکنه بیشتر از یه سال طول بکشه تا باردار شی

الان چند سالته؟چرا میخوای بعد از سی به دنیا بیاری؟؟

اخه یکی به من گفت ۳۴سالگی احتمال عقب ماندگی بچه شروع میشه

ببخشید دارم اینو میگم اما هر حرفی رو که نمیشه باور کرد 

اگه اینطوری بود که الان نصفیها عقب مونده بودن

شما فقط بچه رو که به دنیا نمیاری که باید تربیتش هم کنید پس باید خود طرف هم به یه بلوغ رفتاری رسیده باشه

عزیزم میشه باردار شد ولی بعد از۳۰ اون اشتیاقه کم میشه بی حوصله تر میشی  فاصله ی سنیت با بچت ب ...

اخه از نظر مالی به ثبات کامل نرسیدیم. خودمم تازه سرکار رفتم بعده سال ها درس خوندن .برای همین ۲۸سالمه

اخه از نظر مالی به ثبات کامل نرسیدیم. خودمم تازه سرکار رفتم بعده سال ها درس خوندن .برای همین ۲۸سالمه

آهان به سلامتی.

من اگه جای شما بودم دو سال کار میکردم.بعد از دوسال هم شروع میکردم مرخصی زایمان هم تا دوسال میتونی بگیری راحت بچتو بزرگ کنی 

پول مهمه تشکیل خانواده هم مهمه.

نباید از هیچکدوم عقب بمونی.

انشالله صلاحت هرچی هست همون بشه