2777
2789
آب جوش بریزی میشکنه؟ کتری محکم خورد توش؟ من برند ترکیه میخرم istikbal, نمیدونم محکمه یا نه  بر ...

نه با ابجوش نمیشکنه اره از این کتری بزرگا پر اب سنگین بود خورد توش شکست 

برا من ایرانی نیود نمیدونم چ مارکی بود 

بپرس ازشون بمن گفت اگه ظرف بیفته ظرفت میشکنه اما چیز سنگین سینکت میشکنه که شکست 

خیلی خوشگله مبارکت باشه پیشاپیش🌱

🫂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کابینت صدفیه،  بهم گفتند مشکی لک مشخص میشه روش،  نخودیشو بگیرم به نظرت چه حوریه؟ چون کابین ...

سلام عزیزم شما غددلنفی کشاله رانتون درد هم‌داشت؟؟خوب شدین الان؟؟؟من خیلی درد داره

هرکس،بدِما به خلق گوید؛ما چهره ز غم نمیخراشیم...🙂 ما خوبی او به خلق گوییم،تا هر دو دروغ گفته باشیم🤗😎

سلام عزیزم آره خداروشکر  برلی منم وحشتناک درد میکرد  شما سونو رفتی؟

خداروشکر..نه من سونو نرفتم ولی عفونت قارچی دارم

شما کجاتون بود دقیقا؟؟

چیکار کردین خوب شدین وچقدر زمان برد؟

هرکس،بدِما به خلق گوید؛ما چهره ز غم نمیخراشیم...🙂 ما خوبی او به خلق گوییم،تا هر دو دروغ گفته باشیم🤗😎

خداروشکر..نه من سونو نرفتم ولی عفونت قارچی دارم شما کجاتون بود دقیقا؟؟ چیکار کردین خوب شدین وچقدر ...

بای من علتش مشخص نبود برای همین خیلی نگران بودم 

چون تو سونو نشون داد که ری اکتیوه یعنی عفونتی که قبلا بوده و الان دیگه نیست ، اصولا نباید آنتی بیوتیک میخوردم ولی خوردم و تاثیری نداشت ، خودش روز به روز کوچکتر شد و رفت خداروشکر،  ولی اصلا دست نزن ، چون من اوایل هی دست میزدم و اون نمیرفت ، تحریک میشد

من مشکی دارم دو سالو نیمه خیلی خیلی راضی ام بعد ظرف شستن هم که باید دور سینک و رو کابینتو دستمال بک ...

من خیلی مشکی دوست دارم چون رنگ کابینتام صفیه 

شما روی کابینت و بین کابینتاتون چه رنگیه؟ کابینتتون ممبران یا رومیه؟

بای من علتش مشخص نبود برای همین خیلی نگران بودم  چون تو سونو نشون داد که ری اکتیوه یعنی عفونتی ...

چقدر زمان برد کوچیک بشه؟؟klمن از دردش متوجه شدم که لنفه..دست که زدم دیدم بعلههه....موقع راه رفتن دردش حس میکنم‌یا نشستن و بلند شدن

چقدر زمان برد کوچیک بشه؟؟klمن از دردش متوجه شدم که لنفه..دست که زدم دیدم بعلههه....موقع راه رفتن درد ...

چهار پنج ماه طول کشید 

به نظرم سونو برو ، و اگه قارچ دلری باید دارو مصرف کنی 

شاید اصلا لنف نیست و کشیدگی عضله و ... باشه