2777
2789

خیلی موارد کم هستن که بصورت ژنتیکی چندتا دندونشون در نمیاد 

منم دارم این مشکلو 😬😬 ولی الان معلوم نمیشه مگه اینکه تعداد زیادی دندون نداشته باشه  

اون مشکله 

مال من دوتاس 

کلا هرچی دیرتر بیاد بهتره 

کمتر با قطره اهن اینا ارتباط داره دیرتر خراب میشه 

دختر خاله م ۲ماه نیمی دندون دراورد 

الان دندان جلوش کم کم دارن سیاه میشن 😬 انقدم قند میخوره 

💗F in L with A

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا هرچی دیر تر دربیاره جنس دندوناش بهتر میشه

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

پسر من ۱۱ ماهگی تازه اولین دندونش نیش زد 

منم نگران بودم مث تو 

دکتر گفت تا یکسال ودوسه ماه وقت داره

ما همانند شیشه بودیم اگر پاکمان میکردند میدرخشیدیم اما آنها شکستند ما هم بریدیم دیگه گله ای نمی ماند

خدایا 🥹🥹🥹🥹 آخه دوماهگی؟ بعد خوردیش یا نه؟  آخه توی اون دهن کوچولوش، مروارید سفید چطوری در ...

بله عزیزم از دوماهگی نتونست خوب شیر بخوره تا چهار ماهگی. چون دندونش درد می کرد وزن گیریش سخت شد. الان خدا رو شکر دو سالشه و اون سختی ها رو پشت سر گذاشتیم

[QUOTE=322246367]اصلا نگران نباش طبیعیه بعضی ها دیر درمیارن ویتامین D مولتی ویتامین و آهن میدم

دخترمنم۹ماهشه درنیورده

💞فان مع العسر یسری💞             صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند .۱۴۰۱/۰۵/۱۸ درست زمانیکه انتظارشو نداری معجزه اتفاق میفته.خوش اومدی معجزه زندگیم