خیلی شبا به انتقام فکر میکنم واس همین خابم نمیره راهنماییم کنین
موضوع از این قراره که من دوست صمیمیم بهم یه ضربه ای زد
و این فکر خیلی تو سرمه که یه پسر بفرستم سراغش به پسره بگم یکار کن باهات صمیمی شه واست عکس لخت از خودش بفرسته بعد پخشش کنیم راستش من آدم بدی نیستم تاحالا خلافی نکردم نمیدوم این فکر خیلی میاد توسرم دست خودم نیست
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
این کارو بکنی با دوستت چه فرقی میکنی؟با ابروش بازی نکن ولش کن دست رو دست زیاده..بعدم هرکار بدی میکنه یه تاوانی داره..دختره خودکشی کنه..پسره دستگیر بشه..پای شمام این وسط گیره..گناهش دیر یا زود دنبالتون میاد..ولش کنید
اول بگو چکار کرده خب راهنمایی کنیم.ما نمیدونیم جریان چیه که
ما ۱۲ سال صمیمی صمیمی بودیم خیلی بهش عتماد داشتم ولی خب اون همه رازایی که بش گفته بودم به همکلاسیم گفت و کلا رابطمون خراب شد خیلیم پرو بازی واسم در اورد منم دوست دارم کاری کنم بفهمه باکی طرفه
ما ۱۲ سال صمیمی صمیمی بودیم خیلی بهش عتماد داشتم ولی خب اون همه رازایی که بش گفته بودم به همکلاسیم گ ...
رازی که نباید فاش میشده رو خودتون نباید به هیچکس میزدین.اسمش روشه دیگه..راز..به یکی بگی که دیگه راز نیس..بعدم اگه اینقدر صمیمی بودین چرا پشت سرش حرف زدین؟