2777
2789
خوشبحالت من به ۱۶۰هم راضی بودم

هیج کس به چیزی که داره قانع نیست عزیزم خودتو ناراحت نکن

تمام ترسم از اینست که تو یک شب بخواهی به خوابم بیایی و من از شوق دیدار تو بیدار نشسته باشم 
منم قدم کوتاهه. قطعا اگر بلندتر بود بهتر بود ولی در کل زیاد برام مهم نیست. به قول مادربزرگم خدابیامر ...

اون که هس اما من توی جمعی میرم وقتی از همه کوتاه ترم حس بدی بهم دست میده

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هیج کس به چیزی که داره قانع نیست عزیزم خودتو ناراحت نکن

ممنون عزیزم❤️اره واقعا بیشتر ادما ناراضین حتی اگه به چشم بقیه خوب باشن یکی از قدش ناراضیه یکی از هیکلش ک خیلی چیزای دیگه

اون که هس اما من توی جمعی میرم وقتی از همه کوتاه ترم حس بدی بهم دست میده

منم همیشه از همه کوتاه ترم. بیخیاااال دنیا دو روزه اصلا معلوم نیست آدما با چه قیافه و قد و هیکلی میان و میرن. سعی کن از لحظه هات لذت ببری

منم همیشه از همه کوتاه ترم. بیخیاااال دنیا دو روزه اصلا معلوم نیست آدما با چه قیافه و قد و هیکلی میا ...

اره راست میگی باید رو احساسم تمرین کنم که دیدم مثبت شه ممنون از حرفای مثبتت تو قدت چنده اگه دوست داری بگو

عه مگه آدم بعد زایمان قدش کوتاه تر میشه؟

یه کوچولووو چون ورزش میکردم قبل بارداری و عضلاتم خیلی سفت بود و خیلی صاف و‌کشیده راه میرفتم ولی الان عضلاتم شل شده همش ولو هستم. دوباره برم ورزش درست میشه