2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا اینطور شد اخع؟؟ چن وقته ازدواج کردید؟ 

حدودا یکسال 

اعتیادشو فهمیدم 

بیکاره حتی پول نون هم الان نداریم هزار بار فوشم داده منم جوابشو دادم البته ولی چی بگم من که زورم بهش نمیرسه 

همش خانوادمو خودمو فوش میده همه پشتوانمو که داشتم ازم‌گرفت خورد هعی خواهر تاپیک هامو بخونی میفهمی..‌

بهترین دل داری اینه که تنها نیستی، نصف آدم ها شکست عشقی خوردن و میگن و نصف دیگه هم شکست عشقی خوردن و نمیگن !!!! جالب اینجاست که اونهایی که شکست عشقی خوردن ، افسردگی گرفتن و اونایی که به عشق رسیدن ، عشقشون تبدیل به مرض شده و پشیمون هم نباشند ، احساس سابق رو ندارند . در کل به نظر من عشق در هر حالت ، چیزی هست که میاد تا آدم رو عذاب بده ، معدودی هم که اصلا تجربه عشقی نداشتند ، چون برانگیختگی عاطفی نداشتند ، مثل چهار پایان می مونند . به نظر من عشق رسیدن یا نرسیدن ، کارش اینه که دنیا رو در چشم انسان حقیر کنه ، البته همزیستی زن و شوهر با عشق و تظاهر به عشق با چند تا جمله و عکس تو اینیستاگرام رو نباید با عشق اشتباه گرفت ، انسان در برابر چیزی مثل عشق خوار و بی دفاع نیست ،

من هستم   ؟!نه ولی  من بودم     دیگه نمیتونم باشم . وقتی رفتم ، فراموشم کنید .اسمم هم نیارید. خودم عکس هامو سوزوندم . خودمو قبلا نابود کردم که عذاب نکشم. فقط موقع دفنم سر و صدا نکنید . کسی رو خبر نکنید ؛ بزارید راحت بخوابم . در آرامش . خستم.
😞😞😞

90درصد عشقا توهمه 

زمان بگذره خودت متوجه میشی 

کمتر اهنگ گوش کن 

تنها نمون 

خودتو سرگرم کن درس و هنر و اشپزی 

برو بیرون زیاد خونه نمون با دوستات وقت بگذرون 

جاها و چیزایی که یادت میندازتش نرو 

بعد از یکی دوسال متوجه میشی الکی خودتو اذیت کردی فقط پس بهتره از همین حالا بدونی که عمرت و جوونیت مهم تر از اون چیزی یه ک فکرشو میکردی

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

عزیزم خودتو بسپار به خدا یعنی نماز و قران بخون خدا هم کمکت می کنه زودتر فراموش کنی

فراموش نمیشه

من هستم   ؟!نه ولی  من بودم     دیگه نمیتونم باشم . وقتی رفتم ، فراموشم کنید .اسمم هم نیارید. خودم عکس هامو سوزوندم . خودمو قبلا نابود کردم که عذاب نکشم. فقط موقع دفنم سر و صدا نکنید . کسی رو خبر نکنید ؛ بزارید راحت بخوابم . در آرامش . خستم.

چون سفیدوچشم‌ رنگیم میگفت هیچ جا نباید بری باهیچ کس نباید حرف بزنی اگه یه شب مثلا ساعت یک شب واتساپ بودم فرداش یه دعوای درست وحسابی داشتیم وتا چند روز قهر وهزار جورتهمت اعصابم بخاطر همین رفتاراش داغون شد 

خدا بخواد فراموش میشه شاید یه تلنگری باشه ادم به هر کسی دل نبنده عشق به خدا بهتر از عشق به بندشه&nbs ...

اره تلنگری که به هر کسی دل نبنده  . عالی بود

تنها دلداری که میتونم بکنم این شعر اقبال لاهوری:

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش
سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش
یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری
راضی به همین چند قلم مال خودت باش
دنبال کسی باش که دنبال تو باشد
اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش
پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت
منت نکش از غیر و پروبال خودت باش
صد سال اگر زنده بمانی گذرانی
پس شاکر هر لحظه و هرسال خودت باش