2789
جادوگر که نیستم ماه تولد و اسم بدونم.

جواب منم میدی گلم

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موقع نوروز میاد شاید تو فروردین شایدم آخرای اسفند...من خودم حرف اسمای الف و س رو دوست دارم ولی برای ...

نوزادم پسر یکماهه هست. الان تقریبا موهاش مشکی هست و چشماش مشکی و سبزه هست. آیا تغییر میکنه؟ چ تغییری میکنه و کی تغییر میکنه

عزیزم از منم میگی  از ویژگی های ظاهریم میگی اونم بهم حسی داره؟

بله عزیزم حتما😊😊😉

ظاهرت یه سادگی خاصی داره...از اونایی که همه میپسندن ...و در عین سادگی دوست داشتنی و زیبایت🥲😍💓❤️

اون هدفش یه چی دیگست ولی یه نفر دیگه که میشناسیش هست که تورو خیلی بیشتر دوست داره ...توی اینجور مسائل صبور باش و بزار چرخ زندگی درست و به موقعش بچرخه...

موفق و پیروز باشی با آرزوی بهترین ها واست 😍💓❤️😉😊✌️👍🌟

مرسی عزیزم  خودت هم خیلی نایسی خدا حفظت کنه بهم میگی حسش چیه ته تهش پس اشتیه درسته؟

خواهش گلم منم فقط حسمو نسبت به این قضایا میگم ولی مهم صلاحه انشاالله هرچی قسمت و صلاح باشه و درکنارش خیر و برکت باشه پیش بیاد...

حسش یکم شبیه دودلیه...شک داره کدوم کار درست تره...ولی اره ته تهش اشتیه و میتونه این مابین یه آزمونی هم وجود داشته باشه که ازش سربلند بیرون میاید...و دلت محکم باشه حتما تهش آشتی و علاقه بیشتره😉😊❤️💓🌟👍😍

مرسی عزیزم خیلی لطف کردی  میشه اگر چیز دیگه ای حس می‌کنی یا چیزی یا حرفی که کمکم کنه بهم بگی ؟

حس میکنم یارو از اونایی نیست که باهاش آینده ای خوبی داشته باشی.البته این حسه منه.کلا بهش حس خوبی ندارم