2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

من به شخصه تحمل جسم خارجی‌و تو بدنم ندارم

من؟! غم‌هستم‌با‌کمی‌انسان .               عاشقِ‌کتاب‌و‌شعر ؛ توی‌تاپیکای‌‌شعر‌و‌کتاب‌تگم‌کنین:))       یه‌صلوات‌مهمونم‌میکنی؟:)💜
کاپ خیلی خوبه اما به نظرم با توجه به تفاوت های جزیی تو آناتومی بدن افراد واقعا باید برا یکی جور بشه ...

و بزرگترین ایرادش همینه مدام درگیره ادم که

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜

من یجا شنیدم انقد ک هیچی حس نمیکنی موقع استفاده اش ک طرف سه ماه داخل بدنش بوده بعد دکترم رفته نفهمیدن دردش واسه چیه کلی بدبختی بعد فهمیدن نمیدونم تامپون یا کاپ داخل رحمشه هیچی عفونت گرفت یه پاشو قطع کرده دختره مدل امریکایی هم هست /:
میترسم والا منم ادم بی حواسیم همون نوار بهداشتی باز حدقل ببینه ادم راحت تره

هیچ چیز دائمی نیست
دفعه ی اول که گذاشتین چه جوری بود؟

من الان ۵ ماهه دارم استفاده میکنم انقد خوبه که کسی بگه ضرر داره دوست ندارم حرفشو گوش بدم و نوار بهداشتی واسم مثل کابوث میمونه 

من چرا حس میکنم خیلی گشاده نمبتونم جایگذاری کنم؟

خریدی و نمیتونی استفاده کنی یا از روی عکسش اینجوری حس میکنی؟ 

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!
از رو عکس مبگم 

نه خیلی راحته، قابل انعطافه هر طوری خودت راحت باشی میتونی تا کنی، شاید دفعه اول یکم طول بکشه تا خوب یاد بگیری جا گذاریش کنی ولی بعد از اینکه دستت راه بیوفته عاشقش میشی، از شر گرمای نوار بهداشتی و کثیفی هاش راحت میشی

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!