2777
2789
عنوان

رل میخوام ☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 9034 بازدید | 83 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

چرا کسی نیست سنش به من بخوره

دکترای تخصصی (ph.d) روانشناسی                           مشاور خانواده ،عضو سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ایران                                                              شماره نظام: 58971
اصلا اینکارو نکن ببین من ۱۸ سالمه کلی رل داشتم بد ضربه خوردم الان دیگه احساس ندارم 

ذات انسان همینه دیگه ، از تجربیاتش عبرت نمیگیره

من تجربه بدی داشتم ، اما تا ادم جدید وارد زندگیم نشه ، خاطرات قبلی رو نمیتونم فراموش کنم 

کارما جوک یا شوخی نیست حواستون باشه در حق کی دارید بدی میکنید
چرا کسی نیست سنش به من بخوره

چند سالته؟

خب منم از همین میترسم ، ک تو این سن رل نزنم ک فوقش ۲۰ خورده ای ازدواج کنم

بعد به ۳۰ ک رسیدم تنها بمونم

اینی که بگفتی چه بید و بدرد.چه وخره

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
چند سالته؟ خب منم از همین میترسم ، ک تو این سن رل نزنم ک فوقش ۲۰ خورده ای ازدواج کنم بعد به ۳۰ ک ر ...

۳۴

دکترای تخصصی (ph.d) روانشناسی                           مشاور خانواده ،عضو سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ایران                                                              شماره نظام: 58971
من ۱۷ سالمه دارم واسه امتحان پس فردا میلرزم 😬😂 بشین درستو بخون ۲۰ به بالا رل خوبه 

منم معدلم بالاس اتفاقا ، رشتمم تجربیه 🤣 ولی خب 

ذات انسان همینه دیگه ، از تجربیاتش عبرت نمیگیره من تجربه بدی داشتم ، اما تا ادم جدید وارد زندگیم نش ...

مثل منی ولی ببین این راهی که داری میری رو من رفتم اصلا قشنگ نیست 🙂

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤