2821
2789
عنوان

حسِ خوب🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 29 پست

رفته بودم شناسناممو کپی کنم یه آقایی با دختر کوچولوش اومده بود 

از اون عروسک سر مدادیا ام ک دوران مدرسه عاشقش بودیمم میفروختن،دختره خوشش اومده بود ولی پدرش نمی‌خرید 

صداش زدم گفتم یکیو انتخاب کن واس خواهرم می‌خوام بخرم یکیو انتخاب کرد همونو خودم خریدم به عنوان هدیه دادم بهش

برق چشاش خیلی قشنگ بود❤️🥺

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

جانم چه قشنگ😍😍😍😍💚

قربونت عزیزم 🫂🥺💖

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
رفته بودم شناسناممو کپی کنم یه آقایی با دختر کوچولوش اومده بود  از اون عروسک سر مدادیا ام ک دو ...

چ قشنگ 😍😍😍

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 
حتما میتونی عزیزم🌸💚

خیلی سعی میکنم 

امشبم کلی عذاب وجدان گرفتم خدا منو ببخشه و ب راه راست هدایتم کنه 😟

چ قشنگ 😍😍😍

بله خیلی🥺❤️😍

خیلی سعی میکنم  امشبم کلی عذاب وجدان گرفتم خدا منو ببخشه و ب راه راست هدایتم کنه 😟

خدامهربونه..

تو توانمندی و میتونی هرچیزیو تغییر بدی🌱

خودت باش با وجدانی بیدار🌱

ژینا هستی و زیر آبی (ک البته فک نکنم چون اگ باشی شرکت میکنی تاپیکارو) یا کلا نیستی؟

ن کم میام سایت 

چرا زیرابی

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

خیلی سعی میکنم  امشبم کلی عذاب وجدان گرفتم خدا منو ببخشه و ب راه راست هدایتم کنه 😟

شما مشخصه باطن پاکی داری اراده کنی حتما میتونی

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
شما مشخصه باطن پاکی داری اراده کنی حتما میتونی

مرسی عزیزم والا بخدا همه اطرفیام میگن تو قلبت پاکه اما خودم اینجوری فک نمیکنم بعضی وقتا خیلی حالم از خودم میگیره 

مرسی عزیزم والا بخدا همه اطرفیام میگن تو قلبت پاکه اما خودم اینجوری فک نمیکنم بعضی وقتا خیلی حالم از ...

به این فکر کن خداوند ارحم الراحمینه 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻