2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

لیا 

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

دلانا هم قشنگه معنیشم قشنگه قلب مادر یا آرامش مادر

با من برقص زیر بارون ، آهنگمونو زیر لب بخون ، با من برقص رو خاک و خون .....با من برقص ای هم نفس تا مرز جنون سرخوش و مست با من برقص🎭

دلانا هم قشنگه معنیشم قشنگه قلب مادر یا آرامش مادر

اره این اسمم تو اسمای انتخابیم هست

ولی مندر کل آرامش رو خیلی دوست داشتم از روز اول ولی همسرم گفت تجدید نظر کن رو اسم

گفت بچه فردا میره مدرسه مسخره نکنن بگن آرامش آسایش🤣🤣🤣

اتفاقا خواهرام پناه دوست دارن ولی حس میکنم از اسمائیل که زیاد میشه نظرتون چیه

ببین بخدا اسم زیاد و کمش مهم نیس 

مهم اینه اسمش قشنگ باشه وقتی صداش میکنی دلت قنج بره برااااش😍😍😍😍😍

این اسمای تک ومن دراوردی چیه که صدا میزنن تا شلواره بچه رو نکشی پایین نمیفهمی دختره یا پسر 😑😑😑😑

اره این اسمم تو اسمای انتخابیم هست ولی مندر کل آرامش رو خیلی دوست داشتم از روز اول ولی همسرم گفت تج ...

دلانا قشنگه همون معنی که دوست دارینم میده ،در کل مردم بخوان مسخره کنن پیدا میکنن یه چیزی

با من برقص زیر بارون ، آهنگمونو زیر لب بخون ، با من برقص رو خاک و خون .....با من برقص ای هم نفس تا مرز جنون سرخوش و مست با من برقص🎭

پرسان،آپامه،سرنای،جمانه،نازلی،آرای،سروا،دروار،شادن،ملودی،تیارام،وستا،ناردانه،دلآسا،امیتیس،ملان،درین،دانژه،مریلا،قاصدک،ملورینا،مهردیس،تابش،آیجان،سلیا،آتریا،گلیدا،رامونا،دادلین،آتنایا،رامش،ماهنور،بلور،ژینا،کژال،آسکی،مهرجان،درگل،یارین،آنلی،دلای،ماهوش،وانیشا،دزیره،زوشا،هیتا