2777
2789
عنوان

مواد مخدر

184 بازدید | 19 پست

خالم شیشه تریاک هروعین هرچی بگین مصرف میکرد ان یکی خالم رفته اطلاع داده امدن بردنش خدالعنتش کنه اصلا به تو چه که میکشید الان 15 روزه بردنش بیمارستان هر چی میگیم میخواینم ببینمش نمیزارن حتی نمیگن حالش خوبه یا بده مادربزرگ مادرم میترسن بلایی سرش امده باشه اخه بدنش ضعیف بود نمیتونست ترک کنه دعا کنید چیزی نشده باشه داییم تازه فوت شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سالشه؟ طفلک .چرا نمیزارن ببینیننش؟

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

دست خالت درد نکنه یا طرف میکنه و ادم میشه یا میمیره راحت میشد

یعنی چی؟ این طرز صحبت با یه آدم بیمار و گرفتار درسته؟

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

😐بنظرت ترک کردن حرف بدیه ؟؟ مرگ بیار شیر مرگ یبار 

نه ولی راحت راجع به مرگش صحبت کردن ، دل خانواده ش و میشکنه

کار خالت رو رد میکنم چون ممکنه بعد بازم بیاد مصرف کنه 

اعتیاد به مواد مخدر مثل مریضی میمونه تا خودمصرف کننده نخواد ترک کنه هیچ فایده نداره در مورد نزاشتن که ببینینش هم طبیعی هست چون الان تو بدترین شرایط هستن خدا رحمت کنه داییتو

زمان ثابت کرده همتونو...