2777
2789
عنوان

کنکور

229 بازدید | 24 پست

سلام دوستان جایی.(کانالی.سایتی و....

میشناسید ک درسارو خوب جمع کردی باشه.و ماهم برای کنکور از طریق جمع بندی اونا بخونم دیگ ماهای آخر  نباید کل کتابو بخونیم باید جمع بندی کنیم و نکات مهم.با توجه ب این که خودم نمیتونم جمع بندی و خلاصه خوبی بنویسم.دنبال یکیم ک بتونه شما کسیو میشناسید؟یا جاییو

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم  همچین سایتی در نظر ندارم من میخوام تست بزنم بعنوان مرور    

اخه تست نمیدونم ولی در کنار تست بنظرم باید بخونیم

اگ یجایی بود ک همه درسارو خوب خلاصه کرده بود آدم از بهمن شروع میکرد ب خلاصه خونی و نکاتش و فروردین هم آزمون شرکت میکرد.

اره خوبه همچین چیزی باشه  اما خوب من دیگ حوصله خوندن متن ندارم    

وای ن از الان زوده.نزار کنار بخون پرقدرت این جاهای آخر خیلی مهمه.من ک قصدم فرهنگیانه تا اردیبهشت وقت دارم

وای ن از الان زوده.نزار کنار بخون پرقدرت این جاهای آخر خیلی مهمه.من ک قصدم فرهنگیانه تا اردیبهشت وقت ...

ارع 

من دارم پشیمون میشم اخه اول دهمو دوازدهم شروع کردم میگم کاش یازدهم با دهم میخوندم . 

حالا ک نصف کتابام نمیشه ولش کنم باز منم اردیبهشت میدم کنکور

ارع  من دارم پشیمون میشم اخه اول دهمو دوازدهم شروع کردم میگم کاش یازدهم با دهم میخوندم .  ...

عریزم من تازه س روزی هست شرو کردم دهم و دوازدهمو میخونم.ن ن اصلا دوازدهم خیلی مهمه خوب کاری کردی این دوتا پایرو انتخاب کردی

جدی 🥺مرسی  موفق باشی .  بعد اینک چقد میخونی در روز ساعتش

من روزی ۱۲ ساعت 

فدات،همچنین توام موفق باشی فقط اصلا انگیزتو از دس ندا پر قدرت بخون اتفاقا این ۴ ماه آخر خیلی مهمه