2777
2789

مدتی مشکلاتم زیاد شده 

مشکلات مالیم نه میتونم یه خرید راحت کنم .....

از زندگی بیزار شدم 

سالهاس زندگی مشترک دارم پخته شدم ولی کم اوردم از اینکه مدام بخام با سیلی صورتمو سرخ نگه دارم خسته شدم 

نمیدونم کی قرار درست بشه تا کی قرتر خودمو بچه هام حسرت خیلی چیزارو بخوریم   شوهرم مرد کاری هست صبح تا شب ولی خب اجاره قسط خرجا زیاد .....

یه مدت تو اینستا زندگی بلاگرا رو میدیدم بیشتر افسوس میخوردم  ولی پاک کردم کلا 

حالا خواهرانه یه جمله بهم بگید امیدوارانه تر به زندگی ادامه بدم  به خاطر بچه هام 

گاهی دوس دارم چشامو ببندم باز نشه دیگه 😓😓

زندگی از اون چیزی که ادم فک میکنه سخت تر 

پیشاپیش از جواب دادن تک تکتون ممنونم ❤❤❤❤❤❤

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان مع العسر یسرا

فان مع العسر یسرا

خدا دو بار پشت سرهم گفته بعد از سختی آسونی میاد ... آسونی میاد

نگران نباش 

ناامیدی رو از خودت و خانواده‌ات دور کن

ان‌شاءالله روزهای خوبی براتون تو راهه 🌸🌸🌸🌼🍃

یک دفعه عالماً ،عامداً، مختاراً معصیت خدا را نکنید. این بالاترین ذکر است. ذکر عملی است. اگر همه ما این ذکر را داشته باشیم‌‌؛ همه ما با فضل خدا اهل بهشتیم 🌼🌾. اگر گرفتاری داری، برای مؤمن‌هایی دعا کنید که گرفتارِ همون مورد هستن؛ این موقع میشه که خدا و ملائکه برای شما دعا‌ می‌کنند 🌸😊.|سخنانی از آیت الله بهجت رحمة الله عليه|

اول اینکه فکر نکن تنها خودتی چون این حالت رو بدتر میکنه دوم اینکه یه قسمتی از این حال بد واقعا دست خودمون نیس خودمون تلاشمون رو میکنیم به عوامل زیادی توی این دوره بستگی داره زندگی خوب واقعا صرفا تلاش نیست ، بعد اینکه هیچ وقت ناامید نشو بخاطر این مشکلات چون قابل حل هستن اگه کم نیاری و ناامید نشی 

همین که خودت و عزیزانت سالمین 

بزرگترین نعمته

منم گاهی مث تو افسوس میخوردم

چرا فلان ماشین رو نداریم چرا خونه بزرگتر نداریم

چرا فقط سالی یبار میتونم برم خرید

ولی الان که مادرم روی تخت بیمارستانه و شنیه عمل قلب باز داره

به این نتیجه رسیدم که ناشکری کردم و از خدا حتی بخاطر کوچیکترین چیز تشکر میکنم و عاجزانه و مخلصانه ازش میخام مادرمو سالم برگردونه خونه😔😔😔😔😔😔😔

خدایا بینهایت شکر......میدونم روزای قشنگ از راه میرسن..نی نیم سالم به دنیا میاد .. مامانم صحیح و سالمه و بغلش میکنه ... صدای خنده هامون فضارو پر میکنه... 🙏یا من اسمه دوا و ذکره شفا.امّن یُجیب مضطراذا دعاهُ و یکشف السو 🙏لطفا برای سلامتی و شفای مامانم دعا کنین 🙏🌺اللهم صلی علی محمد وال محمد🙏🌺

ان مع العسر یسرا فان مع العسر یسرا خدا دو بار پشت سرهم گفته بعد از سختی آسونی میاد ... آسونی می ...

االتماس دعا دوست خوبم

بخاطر حرف قشنگت کمی آروم گرفتم🙏🙏😔🌺

خدایا بینهایت شکر......میدونم روزای قشنگ از راه میرسن..نی نیم سالم به دنیا میاد .. مامانم صحیح و سالمه و بغلش میکنه ... صدای خنده هامون فضارو پر میکنه... 🙏یا من اسمه دوا و ذکره شفا.امّن یُجیب مضطراذا دعاهُ و یکشف السو 🙏لطفا برای سلامتی و شفای مامانم دعا کنین 🙏🌺اللهم صلی علی محمد وال محمد🙏🌺

انشالله خداسلامتی بده

ممنونم عزیزم 

التماس دعا 🙏🌺

ممنونم از تک تکتون به خاطر حرفای قشنگتون 

گاهی تلنگر لازم 

خدا منو ببخشه اگه ناشکری کنم 

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.
همین که خودت و عزیزانت سالمین  بزرگترین نعمته منم گاهی مث تو افسوس میخوردم چرا فلان ماشین رو ...

عزیزم برا مادرت دعا میکنم زود سلامتیشو بدست بیاره

االتماس دعا دوست خوبم بخاطر حرف قشنگت کمی آروم گرفتم🙏🙏😔🌺

امصاتونو خوندم

انشاءالله مادرتون زود زود خوب میشن و نینی‌تون هم سلامت به دنیا میاد 😊🌱🌹

یک دفعه عالماً ،عامداً، مختاراً معصیت خدا را نکنید. این بالاترین ذکر است. ذکر عملی است. اگر همه ما این ذکر را داشته باشیم‌‌؛ همه ما با فضل خدا اهل بهشتیم 🌼🌾. اگر گرفتاری داری، برای مؤمن‌هایی دعا کنید که گرفتارِ همون مورد هستن؛ این موقع میشه که خدا و ملائکه برای شما دعا‌ می‌کنند 🌸😊.|سخنانی از آیت الله بهجت رحمة الله عليه|