2777
2789

دانشگاه پیرا پزشکی بیارم امسال برم 

پشت کنکورم

و دوست پسرمو ب مامانم معرفی کنم 

ب نیازمندا کمک کنم خیلی زیاد

و ... ک نمیتونم بگم

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هدفم برنامه نویس CNC شدن دلیل انتخابش راحتی شغل و درآمد خوب  تا بتونم ب آرزوهای دیگه م برسم&n ...

امصات

میگم موز گلابیش کم بود .

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
خدمت به خلق الله اسون تر کردن زندگی مردم حالابه هرشکلی زیاد واسه خودم چیزی نمیخوام متاسفانه

چجوری 

میری تو گذشته تو خاطرات یاد حرفاش میوفتی مثل همون موقع ذوق میکنی میخندی انگار داره الان اتفاق میوفته بعد یهو به خودت میای میبینی همش مال گذشتس اونجاست که بد میشکنی😑

اینکه درارامش باشم برای چیزی الکی و منفی روحمو و روانمو و سلامتیمو حیف نکنم تازه دارم میفهم ادما واس من و زندگیم ارزشی ندارن مهم اینه که دلم صاف و مهربون باشه برای دل خودم از این ببعد کاری انجام بدم 

هدف زیاد دارم برای به دست آوردنشون هم دارم تمام تلاشم رو می کنم و خداروشکر به چندتاشون هم رسیدم 

اما در کل هدف نهاییم این هست که بعد از اینکه مردم بچه ام محتاج کسی نباشه چه از نظر مالی چه معنوی

منم اینطورم اصلا تا الان نتونم ی هدفی رو با موفقیت تموم کنم  زندگیم خیلی کسل شده

اگه سنت کمه به داد خودت برس منم ۲۹ سالمه میمیرم واسه شاغل شدن ولی به هردری میزنم بن بسته حس میکنم زندگی برام تموم شده فقط منتظر مرگم واقعا دردناکه