2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من رفتم آنومالی گفته دختره ۲۱ هفته گفته پسر حالا دو هفته دیگه میرم سونو مطمئن بشم اگه پسر باشه حامین میزارم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
شهریارم قشنگه

اسم پسر من امیرشهریار بود هر کی میشنید میگفت چه اسم‌بزرگ و سنگینی گذاشتی 

خیلی هم فراوانیش کم‌بود 

حیف که ......

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤
اسم پسر من امیرشهریار بود هر کی میشنید میگفت چه اسم‌بزرگ و سنگینی گذاشتی  خیلی هم فراوانیش ...

عزیز دلم خدا بهت صبر بده💔🖤

کاش یه بچه دیگه بیاری

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
عزیز دلم خدا بهت صبر بده💔🖤 کاش یه بچه دیگه بیاری

فداتشم‌گلم

یه دختر و‌پسر دیگه دارم

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤
اسم پسر من امیرشهریار بود هر کی میشنید میگفت چه اسم‌بزرگ و سنگینی گذاشتی  خیلی هم فراوانیش ...

با احترام به انتحابت

از نظر من شهریار خالی قشنگ تره

امیر فقط با محمد و علی و حسین جذابه 

🪻🌻💫 هرگز تسلیم نشوید امروز سخت است و فردا سخت تر…اما پس فردا روز روشنی برای تون خواهد بود ✨👌