2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 25 پست
مادرم میگه خب فامیلیه بهتراز غریبه‌اس و از کجا نبدونی بهتراز اون نصیبت میشه و بهش میگم خب مگه کمن او ...

بهترین کار اینه با خود پسره صحبت کنی مزه دهنش رو بفهمی

ولی با این چیزای ک تو گفتی

پس فردا خانواده‌اش ازت انتظار دارن تو کارای ک به شغلشون مربوطه زنای خانواده انجام میدن انجام بدی

انتظار دخالتهای خانواده‌اش رو هم داشته باش

مادرم میگه خب فامیلیه بهتراز غریبه‌اس و از کجا نبدونی بهتراز اون نصیبت میشه و بهش میگم خب مگه کمن او ...

میدونین چندین نفر چوب همین فامیله رو خوردن؟

بله درسته فاملیه اما تاحالا زیر یک سقف باهم زندگی کردین؟ وقتی عصبانی بودن واکنششون رو دیدین؟

فامیل طوریه که فردا مشکلی هم پیش اومد خدای نکرده جداشدن و... مشکله

کلا فامیل بودن دلیل خوبی برای شناخت نیست

من کلی افراد دیدم با همون نزدیک ترین ها ازدواج کردن و کلی مشکل داشتن 

شناخت که با این چیزا به دست نمیاد 

بنظرم غریبه با فامیل فرقی نداره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی به خواسته های خودتون داره... آیا زندگی تو شهر کوچیک با خانواده همسر واحتمالا روابط نزدیک با خا ...

بهشون بگم بریم مشاور فک نکنم راضی بشن😂

منم میگم اولن سنم اوتقدر زیاد نیس که خودمو محدود کنم و واقعا نمیتونم باهاشون زندگی کنم تو یه خونه

از نظر مالی وضعشون خوبه ولی اینکه وابسته‌اس به پدرش رو نمیدونم! 

میدونم بعدش پشیمون میشم 

این که پسر بچه ننه هست یانه خیلی مهمه... ببین تو خانواده اون پسر پدر سالاریه یا مادر سالاری یا این ک ...

پسرها مستقل هستن ولی خانومها نه

بچه ننس نمیدونم والا😅

بهشون بگم بریم مشاور فک نکنم راضی بشن😂 منم میگم اولن سنم اوتقدر زیاد نیس که خودمو محدود کنم و واقع ...

خودتو بدبخت نکن هم دانشجوی هم کلی راه نرفته داری ک اون اقا حتی یکیشون رو هم نمیخواد بره

میدونین چندین نفر چوب همین فامیله رو خوردن؟ بله درسته فاملیه اما تاحالا زیر یک سقف باهم زندگی کردین ...

دقیقا یکی از برادراش با فامیلاش ازدواج کرد تقریبا ۱۲ سال پیش و دختره تقریبا مثل من بود تو خونه پدر و شهر بزرگ بود و بعد که اونجا رفت فقط یه یا دوسال موندم و اومدن شهر بزرگ کنار خانواد‌ه‌اش ولی چند سال اخیر رابطه خوبی باهم ندارن ولی دختره دلش سمت شهر بزرگ هس کنار دوستاش و دخترهای فامیل و خانواده‌ش تو شهر بزرگ

خودتو بدبخت نکن هم دانشجوی هم کلی راه نرفته داری ک اون اقا حتی یکیشون رو هم نمیخواد بره

پسره فک کنم دانشگاه خونده و تموم کرد درسش رو البته نمیدونم رشته‌اش چیه ولی خب تو کار با خانواده‌اش هس

دقیقا یکی از برادراش با فامیلاش ازدواج کرد تقریبا ۱۲ سال پیش و دختره تقریبا مثل من بود تو خونه پدر و ...

اوهوم شرایطی که تعریف کردین فکر نمیکنم مناسب شما باشه 

به خصوص که اهداف خودتونو دارین چون به احتمال زیاد دست و بالتونو میبندن و چند سال بعد شما احساس پوچی میکنین و پشیمون که چرا اهدافتونو دنبال نکردین 

باز هرچی که صلاحه انشالله اتفاق میفته دقت کنین 🌻

منم  ۲۲ سالمه تقریبا یه همچین خواستگاری داشتم همکلاسیم بود اهل یه  شهر کوچیک در حد روستا بود البته چند ماه از سال رو به خاطر کشاورزی می‌رفت اونجا راننده وانتم بود قیافه و هیکلشم جالب نبود ردش کردم والا هیچ نکته مثبتی نداره پسر با این شرایط دوستام مسخرم میکردن

بیش از هرچیز در این جهان ، آزادی را دوست بدارید 

منم  ۲۲ سالمه تقریبا یه همچین خواستگاری داشتم همکلاسیم بود اهل یه  شهر کوچیک در حد روستا ب ...

منم میگم رد کنم بهتره..میدونم به هم‌نمیخوریم نمیخوام بنده خدا رو مسخره کنم ولی خب من یه انتظاراتی دارم خودشم لابد از من خوشش میاد که اومده خواستگاری ولی من به مشکل برخورد میکنم