2777
2789
عنوان

اسممو صدا زد 😱

| مشاهده متن کامل بحث + 1007 بازدید | 38 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چندین بار اینجوری شدم

تجربه خودمه... بله اون صدا واقعی بوده... متاسفانه صدای از ما بهترونه .... 

اصلا بهش بها نده... اصلا... سعی کن فراموش کنی... 4قل زیاد بخون.. 

من از وقتی فکر نمی‌کنم نیومدن دیگع

توهم نیست همزاد نیست خواب هم نیست

نمیدونم فکرم مشغوله 

کاملا بهت حق میدم من دو ماه پیش یا بیشتر بود نمیدونم خانوادم رفته بودن شهرستان بعد شوهرمم خونمون نبود منم اولین باری بود ک تنها میخاسم بخابم ساعت ۲ شب گرفتم زیر لوستر خابیدم خداشاهده نصفه شب ک غرق خاب بودم ی صدای مرد بود گف پاشو اینجا نخاب خوب نیس منم مث احمقا گفتم هاا چرا بعد گف پاشو اینجا نخاب خوب نیس برو اون ور بخاب بقران قسم اگه دروغ بگم بعد من فک میکردم شوهرمه صبح بلند شدم گفتم یا ابلفضل دیشب ک گسی نبوده تنها بودم اون صدای کی بود😱😭

🖤
من چندین بار اینجوری شدم تجربه خودمه... بله اون صدا واقعی بوده... متاسفانه صدای از ما بهترونه ....& ...

افرین جواب منطقی . شوهرمم همینو گفت . گفت اصلا سمت صدا نرو .میگه میخوان منو اذیت کنن یعنی شوهرمو . ی شب پیشم نخوابید رفت اتاق اینا اسممو صدا زدن .  چون خیلی ولضح بود صداش تو پذیرایی ک‌ من پریدم از خواب فکر کردم شوهرمه گفتم هان هان دیدم شوهرم ک تو اتاق خوابه خوابه . 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .

شاید جن بوده چون برای منم مشابه این اتفاق افتاد یه بار رو تخت دراز کشیده بودم دیدم همسرم کنارم دراز کشید شروع کرد نوازشم کردن بعد صدای همسرمو از تو پذیرایی شنیدم که داشت با تلفن صحبت می کرد خیلی ترسیدم با خودم گفتم این کیه پس ؟ 

یکدفعه چهره اش تغییر کرد و خیلی کریه و زشت شد و داشت می خندید ،داشتم سکته می کردم خیلی ترسناک بود گفتم یا حسین ع که غیب شد .

از اون موقع حرز امام جواد علیه السلام خریدم می اندازم گردنم یا به بازوم می بندم .