2777
2789
عنوان

کیاربیدارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 53 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ملاقات خصوصی

چرا حالا ک اونو دیدم همه پیشتهادش میکنن 

دیشب دیدم باز بگو مث اون باشه 

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

مو

چرابیداری

برای سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان (عج) دعاکنید🤍خدایا کمکم کن زخمایی که تو قلبمن التیام بیابین جزتو پناهی ندارم🤍شاید منم خوب شدم یه روزی..باوجود زخمام به خودم افتخار میکنم
من و پسر دو سالمو دونفر حساب کن

چرا بیداری؟

برای سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان (عج) دعاکنید🤍خدایا کمکم کن زخمایی که تو قلبمن التیام بیابین جزتو پناهی ندارم🤍شاید منم خوب شدم یه روزی..باوجود زخمام به خودم افتخار میکنم
بگو مگ دوستم نداشتی چرا رفتی تنهام گزاشتی

🚶🚶🚶😴😴🛌

فروش لباس بچه گانه و زنانه با قیمت عالی.                           https://pooshak-dogholooha.ir                              ممنون میشم از سایتم حمایت کنین ♥️♥️♥️

یه فیلم بگید من برم

روباه نه دم فصل دو

چرا حالا ک اونو دیدم همه پیشتهادش میکنن  دیشب دیدم باز بگو مث اون باشه

خخخ شانسه دیگه

برادران لیلا

فیلم زیاد دیدم ولی اسمشون یادم نمیمونه فقط اسم آخرین فیلمی ک میبینم میمونه تو ذهنم اونم بعد فیلم های دیگ.پاک میشه

مــصــرف بــیــش از حــد احـتـرام            موجب سـرگـیـجـه بـعـضـیـا مـیـشـه درمـصـرف آن صـرف جـویـی کنـیـد 
روباه نه دم فصل دو

سینمایی سریال ندوس

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

تو نی نی سایت ولی معطل

باید به ما حقوق نگهبانی بدن

چرا بیدارین ؟؟

مونم بیداروم

چرا