2777
2789
حالا نامزد من وسط دعوا  خیلی یواش و آروم زیر لبش میگه تو لیاقت منو نداشتی لیاقتت یکی دیگس  ...

تو هم بگو درست میگی 

واقعا اشتباه کردم کنارت موندم 

باید برم پیش یکی که قدرم رو بدونه و لیاقت رو داشته باشه 

بعدشم کات فور اور

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای کاش قبل اینکه طرف و ب خودتون وابسته کنین بدونین مناسب همین یا ن متاسفانه بیشتر رابطه های جوونای م ...

خودش اومد سمتم من خیلی بچه بودم هر دومون وابسته ایم میخام زودتر تمومش کنم

تو هم بگو درست میگی  واقعا اشتباه کردم کنارت موندم  باید برم پیش یکی که قدرم رو بدونه و ...

کات چی  عقدیم . منم بهش گفتم اره لیاقت من یکی دیگه اس نه تو  وحشی بعد محکم زد تو دهنم 

کات چی  عقدیم . منم بهش گفتم اره لیاقت من یکی دیگه اس نه تو  وحشی بعد محکم زد تو دهنم  ...

خوب عزیزم دوران عقد رو گذاشتن برای همین که طرف رو بشناسی 

وقتی تو عقد دست روت بلند میکنه اگر ازدواج کنی باید هر روز بدویی دنبال راه فرار 

برو طلاق بگیر خودت رو خلاص کن

همو دوس داریم  

بعد از ازدواج متوجه میشی مردی که دست روت بلند میکنه دوستت نداره و لیاقت عشق تو رو هم نداره 

احتمالا خیلی خام و بچه ای 

آدم ها خودشون تصمیم می گیرن چه بلایی سر زندگیشون بیارن

بعد از ازدواج متوجه میشی مردی که دست روت بلند میکنه دوستت نداره و لیاقت عشق تو رو هم نداره  اح ...

۲۸ سالمه اون ۳۴   بچه نیستیم . منم بهش گفتم ازت متنفرم میدونستم نقطه ضعفشه  دستشو پس زدم نخواستم نزدیکم بشه    سیلی زد  

۲۸ سالمه اون ۳۴   بچه نیستیم . منم بهش گفتم ازت متنفرم میدونستم نقطه ضعفشه  دستشو پس زدم ن ...

خوب خانم ۲۸ ساله به نظرت همچین آدمی کسیه که تو بتونی تا آخر عمر باهاش زندگی کنی و بچه هات رو بهش بسپری ؟ 

از دلم درآورد کلی منت کشی کرد التماس کرد عذر خواهی کرد

بکنه عزیزم 

کسی که تا این حد شما رو تحقیر میکنه و دست روت بلند میکنه فکر میکنی فردا که رفتید زیر یه سقف چه رفتاری باهات داره ؟ 

البته تصمیم خودته و شما آدم بالغی هستی ولی اگر روی تغییر اون حساب کردی اشتباه داری میکنی یه مرد سی ساله تغییر نمی کنه