نمایه مدیر عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 2154 عنوان بیاااین با چه بهونه ای جدا شم | مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 26 پست من چند ساله باهاشم و میخام دلش نشکنه و ناراحت نشه چه بهونه ای بیااارم؟ تو رو خدا بگین 1402/10/04 | 01:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
daryyaram عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 14521 حالا نامزد من وسط دعوا خیلی یواش و آروم زیر لبش میگه تو لیاقت منو نداشتی لیاقتت یکی دیگس ... تو هم بگو درست میگی واقعا اشتباه کردم کنارت موندم باید برم پیش یکی که قدرم رو بدونه و لیاقت رو داشته باشه بعدشم کات فور اور
نمایه مدیر استارتر عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 2154 ای کاش قبل اینکه طرف و ب خودتون وابسته کنین بدونین مناسب همین یا ن متاسفانه بیشتر رابطه های جوونای م ... خودش اومد سمتم من خیلی بچه بودم هر دومون وابسته ایم میخام زودتر تمومش کنم
دارگه عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 11334 تو هم بگو درست میگی واقعا اشتباه کردم کنارت موندم باید برم پیش یکی که قدرم رو بدونه و ... کات چی عقدیم . منم بهش گفتم اره لیاقت من یکی دیگه اس نه تو وحشی بعد محکم زد تو دهنم
بوری_جون عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 164 کلا آدما قرار میذارن آشنا میشن که بفهمن آینده ای میبینن یا نه. شما هم همینکارو کردی حالا بگو نمیتونی تصور کنی خودتو تا آخر عمرت باهاش و جدا شو. اولش براش سخته ولی اوکی میشه.
daryyaram عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 14521 کات چی عقدیم . منم بهش گفتم اره لیاقت من یکی دیگه اس نه تو وحشی بعد محکم زد تو دهنم ... خوب عزیزم دوران عقد رو گذاشتن برای همین که طرف رو بشناسی وقتی تو عقد دست روت بلند میکنه اگر ازدواج کنی باید هر روز بدویی دنبال راه فرار برو طلاق بگیر خودت رو خلاص کن
دارگه عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 11334 خوب عزیزم دوران عقد رو گذاشتن برای همین که طرف رو بشناسی وقتی تو عقد دست روت بلند میکنه اگر ا ... همو دوس داریم
daryyaram عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 14521 همو دوس داریم بعد از ازدواج متوجه میشی مردی که دست روت بلند میکنه دوستت نداره و لیاقت عشق تو رو هم نداره احتمالا خیلی خام و بچه ای آدم ها خودشون تصمیم می گیرن چه بلایی سر زندگیشون بیارن
دارگه عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 11334 بعد از ازدواج متوجه میشی مردی که دست روت بلند میکنه دوستت نداره و لیاقت عشق تو رو هم نداره اح ... ۲۸ سالمه اون ۳۴ بچه نیستیم . منم بهش گفتم ازت متنفرم میدونستم نقطه ضعفشه دستشو پس زدم نخواستم نزدیکم بشه سیلی زد
daryyaram عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 14521 ۲۸ سالمه اون ۳۴ بچه نیستیم . منم بهش گفتم ازت متنفرم میدونستم نقطه ضعفشه دستشو پس زدم ن ... خوب خانم ۲۸ ساله به نظرت همچین آدمی کسیه که تو بتونی تا آخر عمر باهاش زندگی کنی و بچه هات رو بهش بسپری ؟
دارگه عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 11334 خوب خانم ۲۸ ساله به نظرت همچین آدمی کسیه که تو بتونی تا آخر عمر باهاش زندگی کنی و بچه هات رو بهش بسپ ... از دلم درآورد کلی منت کشی کرد التماس کرد عذر خواهی کرد
daryyaram عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 14521 از دلم درآورد کلی منت کشی کرد التماس کرد عذر خواهی کرد بکنه عزیزم کسی که تا این حد شما رو تحقیر میکنه و دست روت بلند میکنه فکر میکنی فردا که رفتید زیر یه سقف چه رفتاری باهات داره ؟ البته تصمیم خودته و شما آدم بالغی هستی ولی اگر روی تغییر اون حساب کردی اشتباه داری میکنی یه مرد سی ساله تغییر نمی کنه