2821
2789
عنوان

حامله نشدم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 26 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام  اعتقاد به دعانویس شرک هست تاخدا نخواد هدیه اش رو نمیده برید دکتر زنان بجای دعانویس&nbs ...

سر اولی انقد دکتر رفتم، الان اصلا دلم دکتر نمیخواد، من و شوهرم خیلی بچه دوس داریم، عجله داریم واقعا، واسه پریود شوهرم بیشتر از من ناراحته

ک دنیا ب دوری ز اولاد زهرا نیارزد
قطعا خواست خدا بوده...  شاید خودت یا همسرت مشکل دارین خرافات زندگی رو نابود میکنه...

هعی، نمی‌دونم ک هیچی جز حاملگیم خوشحالمون نمیکنه

من دیگه رهی نیست که نرفتم دیگه تسلیم شدم هیچوقت اینقدر درمانده نشدم همیشه ی راه حلی برامشکلم پیدا می ...

درکت میکنم انشالله بزودی  دوباره مامان میشی 

یه صلوات مهمونم میکنی؟❤️🌱❤️ توخدای پنهان منی👫🏻👨‍👩‍👧‍👦

سر اولی انقد دکتر رفتم، الان اصلا دلم دکتر نمیخواد، من و شوهرم خیلی بچه دوس داریم، عجله داریم واقعا، ...

باید اسپرم وتخمک قوی باشند

اولی گذشت

الان شرایط بدنی و فکری شما تغییر کرده

اول خدا بعد دکترزنان باسواد وباتجربه نه همه مدل دکتری

اگر تهرانی برو‌پیش دکتر اذرحیدری بانسخه ی اول بارداری

عالیه

من سر پسرم ماه سوم حامله شدم این دومی رو نمیشم نزدیک دوساله اقدامم

سلام عزیزم خوبی، داشتم تاپیک هامو میخوندم، دیدم پیامتو، گفتم ببینم باردار شدی، دیدم دختر خوشگل حامله ای، ان شالله ب سلامتی بیاد بغلت

من اینجا ک گفتم حامله نشدم، ولی حامله بودم، پریود نبود لک لانه گزینی بود، خواستم بهت تبریک بگم

سلام عزیزم خوبی، داشتم تاپیک هامو میخوندم، دیدم پیامتو، گفتم ببینم باردار شدی، دیدم دختر خوشگل حامله ...

سلام قشنگم 

مرسی ک یادم کردی 

الهی شکر لطف خدا شامل حال منم شد❤️🌹

یه صلوات مهمونم میکنی؟❤️🌱❤️ توخدای پنهان منی👫🏻👨‍👩‍👧‍👦