2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوباره بزار 

به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻

لایک کن گذاشتی

به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻
عجب عمویی داری 

باور میکنی 

من آخرین بار ۱۸سالش بود دیدمش

دیگه ندیدمش تا ۲۶ سالگیش

که مهر دیدیمش گفتم راستی چندسالته و یکم از خاطرات بچگیم و اون حرف زدم و....

گفت ۲۶ تعجب کردم😂

باورم نمیشد آنقدر کم تفاوت سنی باشه با من

رفتین که

چشماش خوشگله عموت

اگر میخواد بره تو مد باید هیکلش رو روش کارکنه

وای منو یاد یکی میندازه که عین کنه چسبیده بود بهم وقتی جواب رد دادم حیثیت مو برد

وای وای 😂

چرا نديدیش تا الان  خودت چندسالته

والا اون روستا پدریم

رفت و امد داشت

منم خیلی میرفتم 

ولی پیش نمیومد ببینمش

ولی خب خیلی سال بود باهاش حرف نزده بودم

خجالت میکشیدم ، گاهی هم میدیدمش