2777
2789
عنوان

غذای جدید😁

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 31 پست
چی هست؟

یه غذای جنوبیه

دمپخت ماهیه

اولین بار دو ماه پیش توی بندر رستمی خوردم

منکه ماهی دوست ندارم تا تهشو خوردم

مزه ی بهشت میده

دنیا دو روزه که تازه یه روزشم تعطیله...خودتو ناراحت نکن

انار پلو 

لبو پلو 

کدو حلوایی لاپلو   شمالی ها میگن کئی پلا فک کنم😊

مرغ لَوَنگی 

اینا برای من جدید بود ودوس داشتم امتحان کنم 😁😅 

نمیدونم شما کجایی هستی

تاپیک رکورد سلامتی عضو گروه ۵ وزن فعلی۵8/20۰ وزن هدف ۵۷ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏خدایا شکرت بخاطر پرنسس کوچولوم😍🙏🏻 روز اخر بارداریم به ۸۲ رسیده بودم هاا اما بازم شدم فنچ😎

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کوکو ماکارونی  چیکن استراگانف خوب ما که نمی‌دونیم عزیزم چی پختی چی نپختی

اره راس میگی😂 من همین معمولیا رو درست کردم دیگه مثلا پلومرغو پلو گوشتو سبزی پلو باماهیو بادمجونو ماکارانی از ایناها

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ روحت شاد مادربزرگ مهربونم🖤 اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋

شش انداز . میزراقاسمی . باقالی خورشت . 

شش انداز چیه؟

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ روحت شاد مادربزرگ مهربونم🖤 اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋

انار پلو  لبو پلو  کدو حلوایی لاپلو   شمالی ها میگن کئی پلا فک کنم😊 مرغ ...

من مشهدی ام 

چه جالب انار پلو باید خوشمزه باشه😋

اره راس میگی😂 من همین معمولیا رو درست کردم دیگه مثلا پلومرغو پلو گوشتو سبزی پلو باماهیو بادمجونو ما ...

سوپ شیر حمص مرغ سوخاری ماش خورشت البته یکم سخته 

اگه قرصاتون خوردین یه کامنت بذاریم

همون فسنجونه ولی دیگ مرغ نریز و بادمجون نگینی بزن بزار غلیظ بشه طعمش عالیخ

اهاا چه جالب ینی بادمجون و گردو؟

من مشهدی ام  چه جالب انار پلو باید خوشمزه باشه😋

اره منم خوشم اومد گوشت قلقلی هم درست کرده بودم خوب بود

تاپیک رکورد سلامتی عضو گروه ۵ وزن فعلی۵8/20۰ وزن هدف ۵۷ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏خدایا شکرت بخاطر پرنسس کوچولوم😍🙏🏻 روز اخر بارداریم به ۸۲ رسیده بودم هاا اما بازم شدم فنچ😎

اهاا چه جالب ینی بادمجون و گردو؟

اره همون بادمجونو نگینی خورد کن بعد یکم سرخش کن بعد بکوبشربعد مواد فسنجونو بزن بعد بزار جا بیفته باید کم اب بشه کاملا غلیظ 

خیلی بابرنج و مخلفات پیاز و زیتون خوش مزس 

اره همون بادمجونو نگینی خورد کن بعد یکم سرخش کن بعد بکوبشربعد مواد فسنجونو بزن بعد بزار جا بیفته بای ...

ممنون از توضیحاتت عزیزم😍❤️

چجوریه ؟ نشنیده بودم تاحالا

(برای ۴نفر)تکه های مرغ رو با پیاز خلالی درشت و فلفل زردچوبه پاپریکا آبلیمو از شب قبل مزه دار می‌کنی(می‌تونه بال و بازو هم باشه) بدون نمک،بعد اول مرغها رو با همون مواد میریزی تو ماهیتابه حدودا نصف لیوان آب اضافه میکنی میزاری حدودا نیم پز بشه حدودا ۴۵دقیق چندبار طی پخت این طرف اون طرف کن ،باید کاملا آبش کشیده بشه و به روغن بیوفته ،۵ دقیق آخر بهشون نمک میزنی این کار باعث میشه بافت مرغ لطیف و نرم بمونه حالا این مرغها رو کاملا از مواد تمیز می‌ کنی و میچینی کف پلوپز و روشون از مخلوط  کره آبشده و زعفرون دم کرده و دوتا قاشق گلاب  میریزی ،(حدودا ی لیوان بشه این مایع و کره حدودا ۷۰گرم )هر چه از مایع زیاد اومد نگه دار ولی حسابی بریز رو مرغها ،بعد برنج آبکش شده رو بریز رو مرغها و بقیه مایع کره زعفرون هم بریز رو برنج  و دیگه دم بزار حدودا ۴۵ دقیقه با حرارت خیلی کم تا مرغها برشته بشن و نوش جان میکنید