2777
2789
عنوان

مقصرم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 48 پست
انقدر خودتونو درگیر اکیپو گروه نکنید بعد دانسگاه میفهمین چه بدبختی سرتون اومده

با حرفت موافقم اکیپ و این گروه ها اگه درسی نباشه به درد نمیخوره 

⚰️چشمای کاملا باز ولی بسته🪽.منظورمو اگه فقط یکمی دقت کنی میفهمی☺️به هیچ عنوان درخواست دوستی ندید🙃
انقدر خودتونو درگیر اکیپو گروه نکنید بعد دانسگاه میفهمین چه بدبختی سرتون اومده

من اصلا درگیر نیستم 

اتفاقا ۴ ترم پشت سر هم من و نامزدم معدل برتر دانشکده شدیم و حواسمون جمع درسه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صبح برام پیام صبح بخیر گذاشته بود خیلی معمولی و فقط نوشته بود چرا تا دیروقت بیدار بودی؟ مراقب خودت ب ...

خو بنظرم نامزدت هیچ گناهی نداره

اینجوری نکن اخرشم که قربون صدقت رفته فردا سرد رفتار نکن باهاش لجی نباش

رابطتون رو باحال توضیح دادی

ببین امتحانات اینا هست یا بخاطر یچیز دیگه بلکه درگیره

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
با حرفت موافقم اکیپ و این گروه ها اگه درسی نباشه به درد نمیخوره 

ما درگیر اکیپا نیستیم 

و جفتمون به شدت درسخونیم

نمیدونم اینکه نامزدم الان ازم ناراحته که باعث شدم اون پسر اینطور برخورد کنه واقعا من مقصرم؟

صبح برام پیام صبح بخیر گذاشته بود خیلی معمولی و فقط نوشته بود چرا تا دیروقت بیدار بودی؟ مراقب خودت ب ...

چه رل خوبی داری قدرشو بدون حقیقتا حسودیم شد 🥲❤😂

به نظرم نه تو این قضیه مقصر نیستی ولی از این به بعد رعایت کن هیچ کدوم ازون پسرا و دخترای هم دانشجوییت به اندازه  رلت دوست ندارن و وقتش برسه هم بی احترامی میکنن هم ولت میکنن پس کم کم رابطه ت رو کمتر کن باهاشون 

خو بنظرم نامزدت هیچ گناهی نداره اینجوری نکن اخرشم که قربون صدقت رفته فردا سرد رفتار نکن باهاش لجی ن ...

ارره به خاطر امتحانات هم هست ،سرکار میره و تایم زیادی نداره و مرخصی هاشم‌تموم شده و خیلی فشار روشه

من اصلا درگیر نیستم  اتفاقا ۴ ترم پشت سر هم من و نامزدم معدل برتر دانشکده شدیم و حواسمون جمع د ...

ببین اسی سعی کن تا جاییکه میتونی خودتو خودتو درگیر حاشیه نکنی با نامزدت صحبت می‌کنی تمومش میکنی این قضیه رو از این به بعد هم سعی کن زیاد رو خط قرمز های نامزدت راه نری

⚰️چشمای کاملا باز ولی بسته🪽.منظورمو اگه فقط یکمی دقت کنی میفهمی☺️به هیچ عنوان درخواست دوستی ندید🙃
ارره به خاطر امتحانات هم هست ،سرکار میره و تایم زیادی نداره و مرخصی هاشم‌تموم شده و خیلی فشار روشه

خوب ببین بچه گناه نداره

سخت نگیر براش

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

منم مثل شما روابط عمومیم بالاست و تو اکیپ ارشد همه میدونستن که من خیلی ساله ازدواج کردم و بچه دارم .با همه شوخی داشتم اما تو چارچوب ولی یه روز یه آقا از همون گر ه تو پیوی اومد و بهم پیام داد که خواست حالا شروع کنه ولی من فورا بلاکسش کردم و به همسرم گفتم و چقدر از خودم ناراحت شدم که چرا اینقدر من روابطم گرمه هرچی سردتر باشی بهتره چون واقعا تو این دوره به هیچ کس اعتباری نیست

چه رل خوبی داری قدرشو بدون حقیقتا حسودیم شد 🥲❤😂 به نظرم نه تو این قضیه مقصر نیستی ولی از این به ب ...

قربونت برم 

خودمم تو همین فکرم 

تلگرام اگه خودت سازنده گروه باشی و لفت بدی گروه هم پاک میشه؟