2777
2789
عنوان

کلونوسکوپی

| مشاهده متن کامل بحث + 1412 بازدید | 42 پست
من دیدم حتی واسه سونو واژینال هم با پریود انجام میدن ایراد نمیگیرن

اره خب ولی ادم خودش اذیت میشه چون داروهامو شروع کردم نمیشه کنسلش کرد 

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای منم خیلی دلپیچه های وحشتناک دارم دکتر نرفتم ولی همین احتمال روده تحریک پذیر رو میدم به شما دار ...

وقتی استرس میگیرم یا زیاد عصبی میشم دلپیچه.و بیرون روی شدید میگیرم من چهار ماه درگیر بودم فقط میرفتم دکتر عمومی تا اینکه دفعه اخری گفت دیگه شمارو ویزیت نمیکنم برو دکتر گوارش اونجا مشکلاتمو گفتم احتمال داد این باشه قرص داد گفت هفته بعد بیا کلونسکوپی وقتی فهمیدم چیه نرفتم😓🥲

وقتی استرس میگیرم یا زیاد عصبی میشم دلپیچه.و بیرون روی شدید میگیرم من چهار ماه درگیر بودم فقط میرفتم ...

ای بابا منم به خاطر ترس از کولونوسکپی نرفتم دکتر

من جدیدا حتی اب میخورم دلپیچه دارم

اصلا یه چیزی میگم دلپیچه ها ولی لامصب درررد داره از حال بد یا به نفس نفس میوفتم یا از حال میرم

شما الان بهتری؟یا همونجوری دلپیچه تحمل میکنین

واقعا؟درد چی درد نداشت؟ من خجالت ترس استرس نمیزاره

ببین فقط روز قبلش ک دارو خوردم همش باید میرفتم دستشویی و غذا نباید میخوردم سخت بود منم خیلی استرس داشتم روز انجام شلوار مخصوص پوشیدم دکتر هم مرد بود ولی بیهوشی سبک کردن دیگه من هیچی متوجه نشدم بهوش اومدم تمام شده بود شوهرم دستم گرفت اولش گیج بودم بعد راحت رفتیم خونه خجالت هم چون آدم بیهوشه هیچی نمی‌فهمه ولی دیگه خیالم از بابت روده هام راحت شد 

ببین فقط روز قبلش ک دارو خوردم همش باید میرفتم دستشویی و غذا نباید میخوردم سخت بود منم خیلی استرس دا ...

😬ممنون از اطلاعاتت عزیزم یه کم دلم آروم گرفت وقتی آدم نمیدونه دقیقا چی در انتظارته خیلی بدتره

😬ممنون از اطلاعاتت عزیزم یه کم دلم آروم گرفت وقتی آدم نمیدونه دقیقا چی در انتظارته خیلی بدتره

دقیقا من خودم چون استرس زیاد داشتم گفتم هر وقت کسی در مورد اندوسکوپی یا کولونوسکوپی اطلاعات خواست بهش بدم چون واقعا خودمم از استرس آب شدم ولی واقعا هیچی نداشت ترس بیخود بود