2777
2789
عنوان

روز مادر برای مادر شوهر چی بگیرم😁

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 42 پست
شما از خودت کادو نگیر با همسرت با هم برین خرید  زیادی هم ولخرجی نکن خساست هم نکن یه چیز مناسب ...

با هم ک میریم الان منم تو کادو مادر خودم و مادرشوهرم باید سهیم بشم از نظر مالی؟یا همشو شوهر بده😶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم  دیگه شما الان ازدواج کردین من و تویی وجود نداره باید بشید ماااااااااا همه چیزتون باید با ...

نه عزیزم منظورم اینه ک منم باید سهیم باشم دیگه ینی اون پول بده منم گل بگیرم باهم بریم پیششون نه اینکه جدا جدا باشه 

ینی هم کادو مادرشون و مادر منو همسرم بده؟من چیزی نگیرم از خودم مثلا کنار کادویی ک میخره یا پولی ک می ...

تو و شوهرت یکی هستین. حالا یه گل هم بخرین کار قشنگیه اما باید حتما عنوان کنی از طرف ما . اگه حالا جدا جدا بدین سال های بعد هم منتظر کادو بهتر از قبل بدی اگه یه سال ندی ماجرا میشه. اینو تجربه میگه دختر خوب. انتظار ایجاد نکن

نه عزیزم منظورم اینه ک منم باید سهیم باشم دیگه ینی اون پول بده منم گل بگیرم باهم بریم پیششون نه اینک ...

عزیز دلم از من به تو نصیحت اگه شوهرت ازت خواست تو کادو یا خرج خونه یا هر چیز دیگه از نظر مالی شریک باشی قبول نکن چه برسه خودت داوطلب باشی

من دسته گل هیچوقت نمیبرم جایی

ولی چون نمیخوام انتظار داشته باشن همیشه ازم، گاهی هدیه میگیرم و بعضی سالام هیچی نمیگیرم و فقط زنگ میزنم تبریک میگم

پارسال گلدون گل بردم

😂😂

بستگی به علاقه و سن داره

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

عزیز دلم از من به تو نصیحت اگه شوهرت ازت خواست تو کادو یا خرج خونه یا هر چیز دیگه از نظر مالی شریک ب ...

هنوز خیلی تجربه ندارم 😅

چون خودم شاغلم حس کردم تو این جور مناسبتا از نظر مالی باید باهم خرج کنیم

با هم ک میریم الان منم تو کادو مادر خودم و مادرشوهرم باید سهیم بشم از نظر مالی؟یا همشو شوهر بده😶

نه شما شریک نشو اصلا 

اشتباه منو نکن الان من واسه همه کادو میخرم واسه من هیچ کس کاری نمی کنه بزار از اول یاد بگیره وظیفه ایشونه

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
باشه  خب عزیزم چرا اینکارو میکنی وقتی واست نمی‌خرن شما هم نگیر

انقدر مادرشوهرم قهر میکنه و قیافه میگیره حاضرم بخرم که این اداهاش رو نبینم 

بعدش هم میگم مادره مردا که به این چیزا توجه نمی کنن 

به قول شوهرم نمی دونم چرا همیشه تو مناسبتها دستمون خالیه و کسی هم که کوتاه میاد همیشه منم   

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
انقدر مادرشوهرم قهر میکنه و قیافه میگیره حاضرم بخرم که این اداهاش رو نبینم  بعدش هم میگم مادره ...

اخی😅

آره خب مادره ولی اونام ی سری کارا انجام بدن خوبه ی طرفه باشه جالب نیست 

2790
2778
2791
2779
2792