2777
2789
اققااا از منم هرچی می‌دونی بگوووو با تچکرررر🥴😂 یه چیز دیگه به نظرت پولداره؟🥴

ببینم سنش از تو خیلی بیشتر نیست؟

هی میخام اینو بگم نمیگم😂

پولدار پولدار ن ولی داره

فقط من اصلیم! بقیه ملوسکا پس از من ساخته شدن😌💅

پشیمونه ولی بیشتر ناراحت شده انگار دوستای خوبیم نداره

آفرین آفرین دقیقاااا دوستاشو دوست دارم خفه کنم ینیییی

ببین من کاری نکردم که ناراحت بشه:/ شاید از رفتاری که با من داشته ناراحت شده :/ یه ماه دیگه ایشالا میبینمش

چجور رفتاری داشته باشم باهاش؟🫥دعواش کنم؟:/ یا ببخشم؟

🤍🌱️ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببینم سنش از تو خیلی بیشتر نیست؟ هی میخام اینو بگم نمیگم😂 پولدار پولدار ن ولی داره

ارره بابا تقریبا 12 سال

خوشم اومد نه حست خوبه😏🤣

هی دوست دارم ازت بپرسم نمی‌دونم چی🥴😂

به نظرت اگه ازدواج کنم باهاش خوشبخت میشم؟🦦

آفرین آفرین دقیقاااا دوستاشو دوست دارم خفه کنم ینیییی ببین من کاری نکردم که ناراحت بشه:/ شاید از رف ...

ب اعصابت مسلط باش خواهر😂

کینه ای نیست؟ 

من حس کردم وقتی اشتباهشو بهش میگن بدش میاد یا فک میکنه تحقیر شده

عزیزم من نمیتونم بگم چیکار کنی خدت تصمیم بگیر❤️

ارره بابا تقریبا 12 سال خوشم اومد نه حست خوبه😏🤣 هی دوست دارم ازت بپرسم نمی‌دونم چی🥴😂 به نظرت ...

وای ننه ۱۲ سال😂

ن راستش من خیلی تفاوت اخلاقی حس میکنم بینتون

پسر

من چی؟

ناراحت ازم و دلتنگم؟

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
ب اعصابت مسلط باش خواهر😂 کینه ای نیست؟  من حس کردم وقتی اشتباهشو بهش میگن بدش میاد یا فک میک ...

بخدا اعصابم خورده از دست بعضی دوستاش😂البته الان آدم شده و نمیپره با اونا ولی خب دوستای بدی داشت

مرسی ازت🩷

🤍🌱️ 
ناراحت نیست اگ رفتاریم میکنه از سر ناراحتی نیست فک کنم واسه اینه تورو یکم ناراحت کنه ولی دلتنگت هست

ممنونم جواب دادید

چرا میخواد ناراحتم کنه؟ چون دلش از یه کارم گرفته؟

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️