2777
2789
منظورتون  معذب هست؟  اگر معذبی چرا اینجایید؟  اگر معذبید چرا خواننده خاموش نیستید و ...

اینجام واسه سرگرمی 

خاموش نیستم چون می‌خوام نظر بدم و راهنمایی بگیرم 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

مردا واسه خودشون ددی سایت دارن ولی اونجا رو دوست ندارن دقیقا مثل پسر دوازده ساله دوستم که همه ی مجالس تمام تلاششو میکرد بیاد سالن خانوما بهش گفتم عزیزم اینجا نباید بیای باید بری سالن آقایون گفت اوووو اونجا خوش نمیگذره همه همدیگرو نگاه میکنن و ساکتن🤣🤣🤣😅

خاطره هات منو ول نکردن ، من هنوز از تو دل نکندم 💔

مردا واسه خودشون ددی سایت دارن ولی اونجا رو دوست ندارن دقیقا مثل پسر دوازده ساله دوستم که همه ی مجال ...

ی نفر اومد با اعصبانیت ک چرا اینجایی .

مرسی بابت راهنماییتون 

من هر کاری کردم نتونستم جنسیت رو تغیر بدم

برید نی نی سایت من اطلاعات کاربری تنظیمات پروفایل من ویرایش  رو بزنید براتون میاره

دل شاد از دل زارش خبر نیست سلامت روز بیمارش خبر نیست نه تقصیر تو این رسم قدیمِ که آزاد از گرفتارش خبر نیست
 سایتش هنوزم هست ؟ددی سایت واسه من نمیاد بالا 

آره هس

نمدونم چرا واسه بعضیا نمیاد

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی 🖤                                           #کرمان_تسلیت 🖤                                                  #شیراز_تسلیت🖤                                                ⁦🇵🇸⁩جنگیدن علیه ستمکارانِ سراسر جهان، تنها حقی است که برای انسانِ عصر ما باقی مانده است؛ چرا که درست در آن لحظه که ستمکاران برمی‌خیزند تا این حق را هم از انسان بگیرند، درست در همان لحظه، این جنگ، به اوجِ عظمت و حقانیتِ خود میرسد.⁦🇵🇸⁩                                                        #آتش_بدون_دود.                                            #نادر_ابراهیمی.                                                                                                                   
معمولا کم سن ودانش آموزهستن من یکی از آشناهارو شناخته بودم شونزده هفده سالش ب. د، مردیکه ازصبح قراره ...

دقیقا

اصلا وقتی،این اقایون رو اینجا میبینم دلم میخواد دست شوهرمو ببوسم که اون چه دغدغه هایی داره اینا چه دغدغه هایی