2777
2789
عنوان

چقدر بدم اومد از حرف بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 38 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین اگه تو استاد رالی  هم بشی آخرش بابات به چشم یه بچه نگات میکنه . منظوری نداشته بنده خدا . چرا راحت دهنتو باز میکنی فحش میدی .باهاش بشین منطقی حرف بزن و دلبری کن با پنبه سر ببر نه کینه کن تو قلبت

همه رو ماشین صفر حساسن بخاطر یه ماشین بهش میگی پست اگه بدجنس بود همون پرایدم نمیداد بهت 

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

من همسرم حتا میگه حیفه ماشین صفر بدم دستت ممکنه بمالی جایی ناراحت نمیشم..چون خب واقعیته دیگ اینجور چیزا بزا مردا ارزش داره یجوری...میگن..

بعد شما ک پدرت اینهمه حق گردنت داره نسبت بهش بااین لحن حرف میزنی؟

واقعا تاسف داره

مردا رو ماشین حساسن.  ماشین صفر که دیگه هیچی.  من حدود ۱۰ ساله رانندگی می کنم.  ولی جرات نشستن پشت ماشین صفر اونم مال یکی دیگه باشه رو ندارم.  

ولی در مورد پدرتون این واژه درست نبود.  هر چقدر هم بد باشن پدر و مادر هستند و باید احترامشونو نگه داشت

همه رو ماشین صفر حساسن بخاطر یه ماشین بهش میگی پست اگه بدجنس بود همون پرایدم نمیداد بهت 

مجبور بوده بده چون خودش الان ی ماشین دیگه دستش هست 

دوتا ماشینو که نمیتونه ببره

خدایا مرسی ♥️
مجبور بوده بده چون خودش الان ی ماشین دیگه دستش هست  دوتا ماشینو که نمیتونه ببره

مجبور نبود اگه نمیخواست همونم نمیداد میگفت نباید ور داری 

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

وظیفه ای نداره ماشین بندازه زیر پات. پدری که داری میگی یا کارمنده یا کارگر که حرف از بازنشستگی میگی. ...

واقعا هم وظیفه نداره 

بالاخره این ماشینی که مبخاد بخره در اصل برای خودشه 

نمی‌خوام ک بدزدمش 

من امروز فردا شوهر میکنم میرم 

خدایا مرسی ♥️
مجبور بوده بده چون خودش الان ی ماشین دیگه دستش هست  دوتا ماشینو که نمیتونه ببره

ازنظر تو مجبور بوده..وگرنه کسی اجبار نکرده براش دلش بحالتون سوخته..وگرنه هیچی نمیزاشت زیر پاتون..

شما وقتی بخاطر همچی چیز بی ارزشی نسبت ب پدرت این دید رو داری وای بحال موردای دیگه..

شما بچها همینجورید نمک میخورید نمکدون میشکونید

عزیزم حرفش قشنگ نبوده اما به دل نگیر پدرمادر همینن  بعضی وقتا ی چیزایی میگن ب دل ما نیست .من ک ...

من ماشینو خودم خریدم با پس انداز مجردیم  الان شوهرم بهم نمیده میگه لد قلقش میکنی من باید خرجش کنم و دستم بندش بشه