2777
2789
عنوان

دوست شوهرم 😏

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 29 پست
دوستی شما مهمتره یا زندگیت عزیزم هیچی نگو به همسرت فقط ارتباطو کمتر کن هر وقت گفتن بیاین خونمون بهو ...

دوبار ما رفتبم خونشون مجبورم حداقل يبار دعوتشون كنم 😫 از طرفى بچه ها خيلى با هم دوستن ، اعصابم ريخت به هم از رفتارش ، چى فكر كرد با خودش چون من آدمى نيستم بخوام به كسي حتى نگاه اضافه كنم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دوبار ما رفتبم خونشون مجبورم حداقل يبار دعوتشون كنم 😫 از طرفى بچه ها خيلى با هم دوستن ، اعصابم ريخت ...

نه دیگه دعوت کنی ارتباط ادامه دار میشه 

شما باید فاصله بگیری دعوت نکنی اصلا 

بنظرم به شوهرت و زنش نگو یه جوری خودتو و خانوادت رو بکش کنار خود طرف میفهمه‌ کوتاه میاد 

ايندفعه بعد از نزديك شش ماه رفتيم خونشون ، قبلاً ماهى يبار همديگه رو ميديديم ، دفعه پيش كه اون حركت رو ديدم هى اونقدر بهونه آوردم خانمش زنگ زد كلى اصرار كه بچه ها دلشون تنگ شده بياين تو رودروايسي رفتم بعدم ديدم باز اينجورى كرد 😒🤦‍♀️

و اينكه يبار از يه نفر شنيدم اين آقا روابط خارج از ازدواج داره ، راست و دروغش رو مطمئن نيستم ولى بعد از اينكه اين حرف رو از اون نفر شنيدم خيلي ديدم نسبت بهش عوض شد و سعى ميكنم خيلي نگاهش نكنم ، فقط به خاطر دوستى با خانمش و دوستى بچه هامون ادامه دادم 

يبار از شوهرم پرسيدم نظرت راجع به فلانى چيه ؟ يعنى ممكنه آدمى باشه كه نگاه بد كنه؟ يهو شوك شد بعدگفت ...

من که میدونم فردا پس فردا هم دعوتت کنن میری جلو شکمتو نمیگیری😂😂 گور بابای نگاهاش

من که میدونم فردا پس فردا هم دعوتت کنن میری جلو شکمتو نمیگیری😂😂 گور بابای نگاهاش

اتفاقاً من آدمى نيستم براى شكم خودمو سبك كنم ، گفتم فقط و فقط براى حرمت دوستى كه با خانمش داشتم 😒